Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 21/4

Northman

Η ταινία τρόμου με Βίκινγκς του Ρόμπερτ Έγκερς προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Ο Άνθρωπος απ' το Βορρά

Ο σκηνοθέτης του "Φάρου" στήνει horror σκηνικά με Βίκινγκς. Ο ανερχόμενος Αμερικανός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Έγκερς ("Witch", "Φάρος") επιστρέφει με μια πολλά υποσχόμενη επική ταινία τρόμου, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα πρωτοκλασάτο καστ. Η υπόθεση τοποθετείται στην εποχή των Βίκινγκ, όταν ένας νεαρός πρίγκιπας αφού γίνεται μάρτυρας της βίαιης δολοφονίας του πατέρα του, ορκίζεται εκδίκηση με απώτερο σκοπό να επανακτήσει το βασίλειο που του ανήκει. Την ενήλικη και απόλυτα επιβλητική βερσιόν του ήρωα ενσαρκώνει ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που δείχνει αγνώριστος στο τρέιλερ. Τον πατέρα του και βασιλιά υποδύεται ο Ίθαν Χοκ, ενώ τη διανομή των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Νικόλ Κίντμαν, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Γουίλεμ Νταφόε και Μπιόρκ.

Η Παναγιά των Παρισίων Φλέγεται

Δράμα γύρω από την καταστροφική πυρκαγιά στον παριζιάνικο καθρεδικό ναό. Παρίσι 15 Απριλίου 2019: Ο σπουδαιότερος μητροπολιτικός χριστιανικός ναός του κόσμου, η δοξασμένη Παναγία των Παρισίων, καίγεται. Η στέγη της καταρρέει και οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς είναι κυριολεκτικά ηρωικές.

Τρεις Ευχές για τη Σταχτοπούτα

Νορβηγική μοντέρνα διασκευή του γνωστού παραμυθιού. Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Σταχτοπούτα ζει με την κακιά μητριά της και την κακομαθημένη κόρη της, που την αντιμετωπίζουν σαν μια κοινή υπηρέτρια. Σε μία από τις βόλτες της στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει δύο άντρες να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ένας εκ των οποίων είναι ο πρίγκιπας του βασιλείου. Η έλξη μεταξύ τους είναι ακαριαία, αλλά ο πρίγκιπας καλείται να βρει την κατάλληλη σύζυγο στον επόμενο βασιλικό χορό, στον οποίο η Σταχτοπούτα απαγορεύεται να πάει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Η "Βαϊάνα" σάλπαρε μόνη

Σε αντίθεση με το "Toy Story 5", το live action ριμέικ της Πολυνήσιας ηρωίδας της Disney δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους ανήλικους σινεφίλ. Αμείωτο το ενδιαφέρον για την "Εμμονή", ενώ πολλοί έχουν αποδεχθεί την "Πρόσκληση" της Πενέλοπε Κρουζ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
14/07/2026

Πέντε σπουδαίες αφορμές για θερινό σινεμά αυτή την εβδομάδα

Μερικές από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτές τις ημέρες στους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας.

"Motor City": Η επιστροφή του Άλαν Ρίτσον πυροδοτεί μια αμείλικτη αλυσίδα εκδίκησης

Η ταινία του Πότσι Ποντσιρόλι έρχεται στις αίθουσες και πατάει τέρμα το γκάζι.

"Digger": Πρώτο trailer για τη νέα εξωφρενική ταινία του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου

Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο ξεκινά μια ξέφρενη αποστολή για να αποδείξει ότι είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας πριν η καταστροφή που έχει προκαλέσει εξαφανίσει τα πάντα.

Πόσα λεφτά έχει ξοδέψει το Χόλιγουντ για να σώσει τον Ματ Ντέιμον;

Οι επιλογές ρόλων του Ματ Ντέιμον έχουν γίνει πλέον το απόλυτο κινηματογραφικό meme. Κάθε φορά που ο τύπος μπλέκει κάπου, μια ολόκληρη, πανάκριβη επιχείρηση διάσωσης στήνεται για χάρη του.

Θυμόμαστε τους 10 καλύτερους ρόλους του Σαμ Νιλ

Ο κινηματογράφος αποχαιρετά σήμερα, 13 Ιουλίου, έναν από τους πιο αγαπημένους και χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Λένε ότι σε αυτό το υπαίθριο σινεμά βλέπουμε τις πιο μαγικές κινηματογραφικές προβολές στο Αιγαίο

Υπαίθριες προβολές και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές περιμένουν το κοινό στο πλαίσιο του Kimolos Experience Festival 2026.