Οι ελληνικές μικρού μήκους στον κινηματογράφο Ανδόρα που δεν πρέπει να χάσετε

Νέες προβολές και αυτόν τον Απρίλη από ταλαντούχους νέους σκηνοθέτες στο σινεμά της Σεβαστουπόλεως.

Apallou

Κάθε εβδομάδα, ο κινηματογράφος Ανδόρα φέρνει στην πόλη επιλεγμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που πρόσφατα κυκλοφόρησαν, λίγο πριν την προβολή των μεγάλου μήκους ταινιών της διανομής. Δείτε παρακάτω τις προβολές που έρχονται τον Απρίλιο.

Χάνσελ (Βίβιαν Παπαγεωργίου) - έως και τις 06/4

Hansel

Ένα μικρό αγόρι βρίσκεται παγιδευμένο σ’ ένα Ζαχαρόσπιτο που κρύβει ένα ζοφερό κόσμο, ενώ η μητέρα του προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την πόρτα που θα το βγάλει από εκεί.

Στα Βήματά Της (Αναστασία Κρατίδη) - από 07-13/4

Στα βήματά της

Η Λένα είναι σε πρόγραμμα επανένταξης. Μέσα από την καινούρια της δουλειά αποκτά πρόσβαση σε μια αγροτική φυλακή ανηλίκων όπου καλείται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της.

Apallou (Νίκος Αυγουστίδης) - 14-20/4 

Apallou

Ένας εγγονός που επιστρέφει στο χωριό των προγόνων του για να ξεχειμωνιάσει. Ένας παππούς που επιστρέφει από το θάνατο για να δει για μια τελευταία φορά τον εγγονό του.Ένα χωρίο ανήμπορο να διαχειριστεί επιστροφές που έγιναν από αγάπη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica είναι οργισμένος σερίφης στο γουέστερν Thicket

Σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά δείχνει να του πηγαίνει, εμφανίζεται ο frontman του σπουδαίου thrash συγκροτήματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/07/2024

Πήγαμε στα γυρίσματα του Υπάρχω, της βιογραφίας του Στέλιου Καζαντζίδη και πιο αναμενόμενης ελληνικής ταινίας της χρονιάς

Παρακολουθήσαμε την προετοιμασία της ταινίας του Γιώργου Τσεμπερόπουλου με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Για καλό σινεμά, κρασί και πίτσα στην ανανεωμένη Αίγλη Ζαππείου

Με νέο πρόσωπο συστήνεται το ιστορικό θερινό σινεμά στην καρδιά του κέντρου, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε όλα του.

Η επανέκδοση του "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ίσως η σημαντικότερη του καλοκαιριού

Το οσκαρικό μελόδραμα "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ άλλαξε άρδην το κινηματογραφικό τοπίο πριν 25 χρόνια και τώρα επιστρέφει σε ένα κόσμο πιο κοντά σε εκείνον που οραματίστηκε ο Ισπανός auteur.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής των Όσκαρ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες παραγωγούς ταινιών να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα βραβεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο για το "Κρέας" του Δημήτρη Νάκου

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταξιδεύει στο κορυφαίο φεστιβάλ του Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα του μεγάλου μήκους ντεμπούτου του.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Μπομπ Ντίλαν στο teaser του A Complete Unknown

Τραγουδώντας το "A Hard Rain's A-Gonna Fall" συστήνεται στο ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού ο διάσημος ηθοποιός.