Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 10/2

Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό έχοντας πρωτοκλασάτους σταρ στη λίστα των υπόπτων του.

death_on_the_nile_gal_gadot

Ο Κένεθ Μπράνα επιστρέφει στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό έχοντας πρωτοκλασάτους σταρ στη λίστα των υπόπτων του, δύο σινεφίλ τίτλοι και μία κομεντί με την Τζένιφερ Λόπεζ, προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Έγκλημα στο Νείλο

Ο Κένεθ Μπράνα λύνει ένα ακόμα μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι. Ο διάσημος Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Τελευταίοι και Πρώτοι Άνθρωποι

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο και κύκνειο άσμα του σπουδαίου συνθέτη Γιόχαν
Γιόχανσον, με την Τίλντα Σουίντον σε ρόλο αφηγήτριας. Δύο δισεκατομμύρια χρόνια από σήμερα, η ανθρωπότητα βρίσκεται πλησιάζει τον αφανισμό. Μεταξύ όσων ελάχιστων που έχουν απομείνει στον κόσμο, βρίσκονται μοναχικά και σουρεαλιστικά μνημεία τα οποία εκπέμπουν το μήνυμά τους στην ερημιά.

Φυσικό Φως

Ούγγρικο δράμα εποχής βραβευμένο με την Αργυρή Άρκτο Σκηνοθεσίας στην Μπερλινάλε. Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα Ούγγρων στρατιωτών αναζητά αντάρτες στο κατεχόμενο τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης. Η περιπλάνηση στο παγωμένο τοπίο τους οδηγεί σε ένα μικρό χωριό όπου είναι πιθανό να κρύβονται οι ύποπτοι δολιοφθορών. Ο λοχίας Σεμέτκα, φωτογράφος και σιωπηλός παρατηρητής, βρίσκεται ξαφνικά επικεφαλής της ομάδας αντιμέτωπος με έναν "πόλεμο" που πάντα μαίνονταν γύρω του, αλλά ποτέ δεν υπήρξε δικός του.

Παντρέψου Με

Η Τζένιφερ Λόπεζ ερωτεύεται τον Όουεν Γουίλσον. Δύο διάσημοι τραγουδιστές, η Κατ Βαλντέζ και ο Μπάστιαν, αναμένεται να παντρευτούν μέσω live streaming μπροστά στους εκατομμύρια θαυμαστές τους ανά τον κόσμο. Την ύστατη στιγμή, όμως, αποκαλύπτεται πως ο Μπάστιαν υπήρξε άπιστος κι έτσι, η Κατ αποφασίζει να παντρευτεί επιτόπου τον πρώτο τυχόντα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.