Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 3/2

Η Χάλι Μπέρι σώζει τον πλανήτη κι ένας απαγορευμένος έρωτας στη μεταπολεμική Γερμανία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

moonfall

Η Χάλι Μπέρι σώζει τον πλανήτη κι ένας απαγορευμένος έρωτας στη μεταπολεμική Γερμανία προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού

Η Χάλι Μπέρι προσπαθεί να σώσει τη Γη από τη Σελήνη που κατευθύνεται καταπάνω της. Μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει το φεγγάρι έξω από την τροχιά της Γης, ωθώντας το προς μια σειρά από συγκρούσεις. Απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες προτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές για την ανθρωπότητα, όταν μια πρώην αστροναύτης πιστεύει πως έχει τη λύση. Οι μόνοι, όμως, που την πιστεύουν είναι ένας παλιός συνάδελφός της και ένας συνωμοσιολόγος. Τότε οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη Σελήνη όπου θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεούμε.

Μεγάλη Απόδραση

Φεστιβαλικά διακεκριμένο ερωτικό δράμα στη μεταπολεμική Γερμανία. Αμέσως μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η απελευθέρωση δε σημαίνει το ίδιο για όλους. Σίγουρα όχι για το Χανς, ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του να συλλαμβάνεται συνεχώς εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του, η οποία ακόμα στη Γερμανία θεωρούταν ποινικό αδίκημα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των παραμονών του στις φυλακές, αναπτύσσει μια απροσδόκητη σχέση με ένα συγκρατούμενο.

Το Σκαρί

Μαλτέζικο δράμα με ήρωα ένα ψαρά που ρισκάρει τα πάντα για την οικογένειά του. Ένας ψαράς παλεύει να κερδίσει τίμια τα προς το ζην για την οικογένειά του, με το οικογενειακό σκαρί του, αλλά γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού. Τότε θα πρέπει να διαλέξει εάν θα υποκύψει στις πιέσεις τους ή θα βρει έναν άλλο δρόμο για τη χειραφέτησή του. Βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ του Σάντανς.

Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2

Η οικογένεια Γουίσμπον σε νέες animated περιπέτειες. Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες "τερατώδεις" γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.