Οι κινηματογραφικοί σταρ που κλέβουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι

Επιλέγουμε τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς που δίνουν μεθυστικές ερμηνείες στις ταινίες που ανυπομονούμε να απολαύσουμε υπεύθυνα στη μεγάλη οθόνη.

Οι κινηματογραφικοί σταρ που κλέβουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι δεν προβλέπεται καυτό μόνο λόγω του καύσωνα ο οποίος δε λέει να κοπάσει, αλλά και εξαιτίας των πολλών κινηματογραφικών αστέρων που πρόκειται να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη. Τα ραντεβού για θερινό σινεμά, λοιπόν, είναι επιβεβλημένα, μαζί με μια μπίρα Fischer στο τραπέζι πλάι στα ποπ κορν, για έναστρες προβολές με την γεύση της Premium pilsener μπίρας μας και ανάλαφρα, δροσερά κινηματογραφικά βράδια παρέα με φίλους. Έτσι, σημειώνουμε τους τίτλους που θα βρείτε παρακάτω και θα μας απασχολήσουν τις επόμενες εβδομάδες στα θερινά σινεμά, παίρνουμε από το κυλικείο μια παγωμένη Fischer, την πιο σινεφίλ μπίρα του ψυγείου, κι όλα είναι έτοιμα για ένα premium κινηματογραφικό καλοκαίρι #StarringFischer.

Το σόλο του Μαντς Μίκελσεν

Ο Δανός σταρ που ζει μια άνθιση στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια τόσο στο σινεμά αλλά και στην τηλεόραση («To Κυνήγι», «Hannibal»), δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες του στο βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας «Άσπρο Πάτο», του κορυφαίου συμπατριώτη του Τόμας Βίντερμπεργκ («Οικογενειακή Γιορτή»). Εκεί ο ηθοποιός σολάρει υποκριτικά ενσαρκώνοντας έναν απογοητευμένο από τη ζωή καθηγητή σχολείου, ο οποίος μαζί με συναδέλφους και φίλους του, αποφασίζει να κάνει ένα πείραμα. Όλοι μαζί, θα πρέπει να πίνουν καθημερινά συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ η οποία, υποτίθεται θα τους κάνει άμεσα πιο ευτυχισμένους. Όπως και έξω από το σινεμά, βέβαια, μετά την αρχική ευθυμία της μέθης έρχεται γρήγορα η απότομη προσγείωση στη εκδικητική πραγματικότητα του χανγκόβερ...

Ένας Άντονι Χόπκινς για όλα τα Όσκαρ

Μπορεί ο αμίμητος Άντονι Χόπκινς να έχει φτάσει πια τα 83, ωστόσο η ηλικία δεν τον πτόησε για να δώσει ρεσιτάλ στον «Πατέρα» (Φλόριαν Ζέλερ) και να «τσεπώσει» ακόμα ένα Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου, τριάντα χρόνια με την ανατριχιαστική «Σιωπή των Αμνών». Στην ταινία του 41χρονου Γάλλου Ζέλερ, ο Χόπκινς «χάνεται» στο ρόλο ενός ηλικιωμένου Ουαλού τον οποίο φροντίζει η κόρη του (Ολίβια Κόλμαν), εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος με τη μνήμη του. Το υπαρξιακό άγχος σε συνδυασμό με την άρνηση του πνεύματος να τα παρατήσει, δίνουν καύσιμα στο Χόπκινς για να φτιάξει μια σπουδαία ερμηνεία.

Οι κινηματογραφικοί σταρ που κλέβουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι - εικόνα 1

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ... το 'σκασε

Έναν ακόμα εκκεντρικό χαρακτήρα στην πολυδιάστατη και σπουδαία φιλμογραφία της προσθέτει η μοναδική Ιζαμπέλ Ιπέρ, χάρη στην κωμωδία «Η Νονά της Νύχτας» (Ζαν-Πολ Σαλομέ). Εκεί, η Γαλλίδα υποδύεται μια μεταφράστρια της δίωξης ναρκωτικών η οποία μετατρέπεται σε βαρόνος των ναρκωτικών. Το συμβάν που την ωθεί στην παρανομία έρχεται όταν η ηρωίδα ανακαλύπτει πως είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ο γιος μιας αγαπημένης φίλης της. Αποφασίζει τότε να τον βοηθήσει, στην πορεία όμως και παρά τις πληροφορίες που έχει, βρίσκεται μπλεγμένη η ίδια, αφού ξαφνικά δελεάζεται από την αδρεναλίνη της παράβασης του νόμου.

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ φοβάται τα γηρατειά

Κι όμως, ο αποπάνω υπέρτιτλος δεν είναι ολότελα αναληθής, μιας και ο αγαπημένος Μεξικανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί πλάι στην ταλαντούχα Βίκι Κριπς στο θρίλερ «Old», έρχεται απέναντι σε μια εφιαλτική συνθήκη. Το δίδυμο των ηθοποιών υποδύεται ένα ζευγάρι που ταξιδεύει με την οικογένειά του για διακοπές σε μια τροπική τοποθεσία, όπου επιλέγει να χαλαρώσει σε μια απομονωμένη παραλία. Εκεί όμως, εν αγνοία τους, κρύβεται ένα ανατριχιαστικό μυστικό. Αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται όταν συνειδητοποιούν πως όσοι βρίσκονται εκεί ξαφνικά γερνάνε με απίστευτη ταχύτητα, την ώρα που ο χρόνος τους λιγοστεύει λεπτό το λεπτό. Με το χρόνο αιφνιδίως να μετράει αντίστροφα, η οικογένεια πρέπει να βρει τρόπο να γλιτώσει σταματώντας τον επερχόμενο θάνατο. Την αγωνιώδη πλοκή έχει σκαρφιστεί ο άρχων των ανατροπών Μ. Νάιτ Σιάμαλαν («Έκτη Αίσθηση», «Οιωνός», «Διχασμένος»).

Μόνο «Respect» στην Τζένιφερ Χάντσον

Η εξαιρετική τραγουδίστρια - ηθοποιός Τζένιφερ Χάντσον, αναλαμβάνει να ενσαρκώσει ένα θρύλο των rhythm 'n' blues για τις ανάγκες ενός ρόλου που -γιατί όχι;- μπορεί να τη φέρει ξανά υποψήφια για Όσκαρ, όπως και το 2007 που κέρδισε χάρη στο «Dreamgirls». Αυτήν τη φορά, λοιπόν, καλείται να υποδυθεί την αμίμητη Αρίθα Φράνκλιν, με την τραγουδίστρια μάλιστα να έχει επιλέξει προσωπικά τη Χάντσον για το ρόλο προτού αποβιώσει το 2018. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε την τηλεοπτικά έμπειρη Λίεσλ Τόμι («Jessica Jones», «Insecure»), η οποία εδώ κάνει την πρώτη κινηματογραφική απόπειρά της. Στο καστ βρίσκουμε και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Φόρεστ Γουίτακερ, Μάρλον Γουάιανς, Κουίν Λατίφα και Μέρι Τζ. Μπλάιτζ.

Οι κινηματογραφικοί σταρ που κλέβουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι - εικόνα 2

Κέιτ Γουίνσλετ και Σέρσια Ρόναν σκέτος έρωτας

Στον παθιασμένο «Αμμωνίτη» του ταλαντούχου Φράνσις Λι («Του Θεού η Χώρα») η Κέιτ Γουίνσλετ και Σέρσια Ρόναν σιγοντάρουν ερμηνευτικά η μία την άλλη, φτιάχνοντας ένα συναισθηματικά ορμητικό αποτέλεσμα. Η πλοκή, η οποία βασίζεται πάνω σε αληθινά γεγονότα, αφορά τη σχέση που γεννιέται ανάμεσα σε μια παλαιοντολόγο (Κέιτ Γουίνσλετ) και τη νεαρή αριστοκράτισσα που επιθυμεί να μάθει την τέχνη της (Σέρσια Ρόναν) στην Αγγλία του 19ου αιώνα, με τις δύο ηθοποιούς να κόβουν την ανάσα με το παίξιμό τους.

Μην ανησυχείτε! Ο Ματ Ντέιμον είναι εδώ...

Να σώσει την κατάσταση επιχειρεί για ακόμα μια κινηματογραφική φορά ο οσκαρικός Ματ Ντέιμον, ο οποίος έχει τον πρώτο ερμηνευτικό λόγο στο «Ζήτημα Χρόνου». Ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Μακάρθι («Spotlight: Όλα στο Φως») θέλει τον Ντέιμον στο ρόλο ενός πατέρα, ο οποίος έχει αποξενωθεί με την κόρη του που βρίσκεται στη Γαλλία. Θα μπει τρέχοντας το πρώτο αεροπλάνο για Παρίσι, ωστόσο, όταν μάθει πως εκείνη βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για ένα φόνο που δε διέπραξε. Τότε για τον Αμερικανό ηθοποιό ξεκινά μια περιπέτεια που ούτε εκείνος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Οι κινηματογραφικοί σταρ που κλέβουν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι - εικόνα 3

Την μπίρα Fischer μπορείτε να τη βρείτε σε 15 επιλεγμένους ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου μπορείτε να την απολαύσετε σε δροσερούς κήπους και ταράτσες, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Την αναλυτική λίστα των σινεμά αλλά και περισσότερες πληροφορίες για να δώσετε το επόμενο ραντεβού σας, θα βρείτε εδώ.

Οι σταρ του σινεμά σας περιμένουν να τους απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη των θερινών παρέα με τη Fischer!

Fischer, It’s About Taste
#FischerBeer #ItsAboutTaste #TherinoMeFischer

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.