Ταινίες στην πόρτα σας με ένα απλό e-mail

Επιλέξτε ανάμεσα σε 60.000 τίτλους και απολαύστε σινεμά χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Ταινίες στην πόρτα σας με ένα απλό e-mail

Τα βίντεο κλαμπ Videorama ανταποκρίνονται στις πρωτόγνωρες συνθήκες και στη δημόσια παράκληση να μείνουμε όλοι σπίτι, έτσι προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους τη δυνατότητα για online ενοικίαση ταινιών.

Προσπελάστε τους περισσότερους από 60.000 τίτλους, επιλέξτε τις ταινίες που σας ενδιαφέρον και αφού ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα, σύντομα θα ακούσετε το courier να σας χτυπά την πόρτα. Τι έχετε να κάνετε λοιπόν:

1. Γράφεστε μέλος στο site.

2. Ψάχνετε στο www.videorama.gr και βρίσκετε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν

3. Στέλνετε ένα e-mail στο marketing@videorama.gr και γράφετε περισσότερες ταινίες από όσες θέλετε. Για παράδειγμα εάν θέλετε 5 ταινίες, θα πρέπει να στείλετε λίστα με τουλάχιστον 10 τίτλους.

4. Αν είστε μέλος σε κάποιο κατάστημα, γράφετε τον κωδικό ή το όνομα σας και σε ποιο κατάστημα είστε μέλος, μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email σας.

5. Η χρέωση θα είναι € 1,90 για κάθε ταινία και τις κρατάτε μέχρι 7 ημέρες, από την στιγμή που θα τις παραλάβετε. Η διάρκεια ενοικίασης, μπορεί να μεγαλώσει, ανάλογα τον αριθμό ενοικιάσεων.

Για να παραγγείλετε online επιλέξτε το προϊόν «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ» τόσες φορές όσες και οι ταινίες που θέλετε να νοικιάσετε.

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με e-banking, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 3 (αποστολή € 1,50 και επιστροφή € 1,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με πιστωτική».

Αν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 5 (αποστολή € 2,50 και επιστροφή € 2,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με αντικαταβολή».

6. Μέσα σε κάθε αποστολή, θα βρίσκετε έτοιμη την διαδικασία επιστροφής.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-9410225 ή email στο marketing@videorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 23/3

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει ως Τζον Γουίκ παρέα με δέκα ακόμα κυκλοφορίες που προσεχώς θα βρουν τη θέση τους στις μαρκίζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/03/2023

Η μόνη ιρλανδική ταινία που πρέπει να δεις τη St. Patrick’s Day

Στο λυρικό "Song of Granite" συνοψίζεται η ψυχή της ιρλανδικής μουσικής παράδοσης και της εξαγνιστικής γοητείας του ανταμώματος στις παμπ.

Κυκλοφόρησε o "Κινηματογράφος 2022" από την Π.Ε.Κ.Κ

Η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου κυκλοφορεί για 30ή συνεχόμενη χρονιά την έκδοση "Κινηματογράφος", τη μοναδική καταγραφή της κινηματογραφικής μας πραγματικότητας στην ελληνική βιβλιογραφία.

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Όλα τα must-see της αγαπημένες τρικολόρ διοργάνωσης που επιστρέφει δυναμικά.

Έρχονται προβολές έκπληξη σε έναν κινηματογράφο πολύ κοντά σου

Με τίτλο "Mystery Movie Nights" η Feelgood Entertainment σε προσκαλεί σε μια σειρά αιφνιδιαστικών προβολών, σκέτος γρίφος.

Τυχερό Αστέρι

Το αγαπημένο στον Κορε-έντα ("Κλέφτες Καταστημάτων") θέμα της αυτοσχέδιας οικογένειας επανέρχεται σ’ ένα διασκεδαστικά γλυκόπικρο road movie το οποίο απέσπασε το βραβείο αντρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Καννών.