Ταινίες στην πόρτα σας με ένα απλό e-mail

Επιλέξτε ανάμεσα σε 60.000 τίτλους και απολαύστε σινεμά χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Ταινίες στην πόρτα σας με ένα απλό e-mail

Τα βίντεο κλαμπ Videorama ανταποκρίνονται στις πρωτόγνωρες συνθήκες και στη δημόσια παράκληση να μείνουμε όλοι σπίτι, έτσι προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους τη δυνατότητα για online ενοικίαση ταινιών.

Προσπελάστε τους περισσότερους από 60.000 τίτλους, επιλέξτε τις ταινίες που σας ενδιαφέρον και αφού ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα, σύντομα θα ακούσετε το courier να σας χτυπά την πόρτα. Τι έχετε να κάνετε λοιπόν:

1. Γράφεστε μέλος στο site.

2. Ψάχνετε στο www.videorama.gr και βρίσκετε τις ταινίες που σας ενδιαφέρουν

3. Στέλνετε ένα e-mail στο marketing@videorama.gr και γράφετε περισσότερες ταινίες από όσες θέλετε. Για παράδειγμα εάν θέλετε 5 ταινίες, θα πρέπει να στείλετε λίστα με τουλάχιστον 10 τίτλους.

4. Αν είστε μέλος σε κάποιο κατάστημα, γράφετε τον κωδικό ή το όνομα σας και σε ποιο κατάστημα είστε μέλος, μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή το email σας.

5. Η χρέωση θα είναι € 1,90 για κάθε ταινία και τις κρατάτε μέχρι 7 ημέρες, από την στιγμή που θα τις παραλάβετε. Η διάρκεια ενοικίασης, μπορεί να μεγαλώσει, ανάλογα τον αριθμό ενοικιάσεων.

Για να παραγγείλετε online επιλέξτε το προϊόν «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ» τόσες φορές όσες και οι ταινίες που θέλετε να νοικιάσετε.

Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με e-banking, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 3 (αποστολή € 1,50 και επιστροφή € 1,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με πιστωτική».

Αν επιλέξετε αποστολή με αντικαταβολή, τότε το κόστος μεταφοράς θα είναι € 5 (αποστολή € 2,50 και επιστροφή € 2,50). Κατά την online παραγγελία επιλέγετε «ενοικίαση με αντικαταβολή».

6. Μέσα σε κάθε αποστολή, θα βρίσκετε έτοιμη την διαδικασία επιστροφής.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-9410225 ή email στο marketing@videorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.