Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι έτοιμος για το «West Side Story»

Παρά τις αναβολές των περισσότερων παραγωγών ο οσκαρικός σκηνοθέτης προχωρά κανονικά το ριμέικ του διάσημου μιούζικαλ.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι έτοιμος για το «West Side Story»

Την ώρα που οι περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ αναβάλλουν ή διακόπτου τα γυρίσματά τους, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προχωρά κανονικά με το ριμέικ του «West Side Story», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2020.

Το διάσημο μιούζικαλ τοποθετείται στη Νέα Υόρκη των '50s και είναι βασισμένο στη διάσημη ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα που γεννιέται ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι οι οποίοι όμως ανήκουν σε δύο εχθρικές συμμορίες, διαφορετικών φυλετικών καταγωγών. Όταν η σχέση τους αποκαλύπτεται στα υπόλοιπα μέλη των συμμοριών τα πάντα παίρνουν μια τραγική τροπή. Ο Ρόμπερτ Γουάιζ το 1961 μετέφερε το μιούζικαλ στο σινεμά με απόλυτη επιτυχία, κερδίζοντας μάλιστα δέκα Όσκαρ, εκ των οποίων εκείνα της σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας.

Στο ριμέικ του Σπίλμπεργκ το πρωταγωνιστικό δίδυμο ενσαρκώνουν ο Άνσελ Έλγκορτ («Baby» Driver», «Η Καρδερίνα») και η πρωτοεμφανιζόμενη Ρέιτσελ Ζέγκλερ. Από την πρώτη ταινία επιστρέφει, αλλά σε διαφορετικό ρόλο, η Ρίτα Μορένο η οποία τώρα ενσαρκώνει το χαρακτήρα της Βαλεντίνα.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-21/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
16/01/2026

Όλα όσα έγιναν στην VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών'

Το Esquire Greece και η Feelgood Entertainment διοργάνωσαν την VIP Avant Premiere του '28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών' στις πολυτελείς αίθουσες Velvet & Sunset lounge του Athinaion Experience.

"Marty Supreme": Τελικά, ποιος αδερφός Σάφντι είναι καλύτερος;

Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αθλητικής κωμωδίας, αναρωτιόμαστε για την επιλογή σόλο καριέρας του δημιουργού της Τζος Σάφντι, τη φιλόδοξη πορεία του πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ και το αντισυμβατικό μάρκετινγκ της εταιρείας παραγωγής Α24.

Όλες οι φορές που είδαμε τον Αριστοτέλη Ωνάση στη μεγάλη οθόνη

Μια ζωή με πάθη, έρωτες, δόξα, αλλά και παρανομίες γεννήθηκε σαν σήμερα και ο κινηματογραφικός κόσμος έγραψε πολλές φορές γι' αυτήν τα σενάριά του.

"28 Χρόνια Μετά: Ο Ναός των Οστών": μία αποκλειστική ματιά στο τρομο-σίκουελ της χρονιάς

Ρέιφ Φάινς και Τζακ Ο' Κόνελ συναντιούνται για πρώτη φορά στον δυστοπικό κόσμο των Ντάνι Μπόιλ και Άλεξ Γκάρλαντ.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 15/01.

Kontinental '25

Βραβείο σεναρίου στο Βερολίνο για μια αστεία όσο και πικρή σάτιρα η οποία ακτινογραφεί σαρκαστικά όλο το βαλκανικό κοινωνικοπολιτικό οικοδόμημα. | Powered by Uber.