Ο Δρόμος της Επιστροφής

1,5

Αφόρητα προβλέψιμο δράμα εξιλέωσης (γ)ραμμένο και κομμένο πάνω στον φιλότιμο αλλά «λίγο» Μπεν Άφλεκ.

Ο Δρόμος της Επιστροφής

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να σκεφτεί κάποιος παραγωγός τον Μπεν Άφλεκ, σταρ με δηλωμένο πρόβλημα αλκοολισμού, για τον ρόλο του Τζακ, ενός πρώην κορυφαίου κολεγιακού μπασκετμπολίστα, ο οποίος δουλεύει τώρα οικοδομή, πνίγει τον καημό του στο ποτό και στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.

Ούτε ένα χολιγουντιανό κλισέ δεν λείπει από αυτό το αφόρητα προβλέψιμο δράμα εξιλέωσης, (γ)ραμμένο και κομμένο πάνω στον φιλότιμο αλλά «λίγο» Άφλεκ. Ο πρώην Μπάτμαν το παλεύει ερμηνευτικά, αλλά δεν έχει πολλά να προσθέσει σε έναν διάφανο χαρακτήρα – δραματικό πυλώνα μιας μελοδραματικής ιστορίας στην οποία κάθε τίμιος αγώνας δικαιώνεται πανηγυρικά.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 108΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Δρόμος της Επιστροφής

The Way Back
1,5
  • Δραματική
  • 2020
  • Διάρκεια: 108 '
  • Γκάβιν Ο'Κόνορ

Πρώην κορυφαίος κολεγιακός μπασκετμπολίστας, ο Τζακ είναι τώρα ένας μοναχικός αλκοολικός στον οποίο προσφέρεται μια δεύτερη ευκαιρία. Να προπονήσει την πρώην ομάδα του, μία από τις τελευταίες του πρωταθλήματος. Προσπαθώντας να εμφυσήσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του, πρέπει ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τους δικούς του δαίμονες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Κιάνου Ριβς γίνεται άγγελος και έχει 'Τύχη Βουνό'

Μια πολλά υποσχόμενη κωμωδία με Keanu Reeves, Seth Rogen και Aziz Ansari έρχεται στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/10/2025

Ελληνικό box office: Η Έμα πήρε τ' όπλο της

Το παγωμένο θρίλερ "Στα Βάθη του Χειμώνα" με την Έμα Τόμσον ξεκίνησε δυναμικά, αλλά ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το "Μια Μάχη Μετά την Άλλη" παρέμειναν άνετα στην κορυφή του top-10 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού σινεμά στο 66ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Δύο σκηνοθέτριες και μία εμβληματική ηθοποιός πρόκειται να φιλοξενηθούν στην προσεχή διοργάνωση.

Οι μικρού μήκους που δεν πρέπει να χάσεις στο 4ο Φεστιβάλ Παλαιστινιακού Κινηματογράφου

Η πολύτιμη διοργάνωση παρουσιάζει μια σειρά ταινιών που απεικονίζουν το εδώ και το τώρα των κατεχόμενων παλαιστινιακών εδαφών και της διασποράς.

Αυτές είναι οι νικήτριες ταινίες των 31ων Νυχτών Πρεμιέρας

Ανακαλύψτε τα φιλμ που απέσπασαν τις δάφνες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Τι νέο θα δεις στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 16/10.

Όλα όσα είπε ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις στις 31ες Νύχτες Πρεμιέρας

Μαζί με το γιο του Ρόναν και τη Δάφνη Οικονόμου, ο οσκαρικός ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για την πρεμιέρα της "Ανεμώνης".