Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή»

Το διάσημο κινηματογραφικό franchise επιστρέφει δριμύτερο ως «Σκοτεινό Πεπρωμένο», με παλιούς και νέους γνωστούς να κουμαντάρουν τη sci-fi δράση.

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή»

Το διάσημο κινηματογραφικό franchise επιστρέφει δριμύτερο ως «Σκοτεινό Πεπρωμένο», με παλιούς και νέους γνωστούς να κουμαντάρουν τη sci-fi δράση.

Λίντα Χάμιλτον

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 1

Ταυτισμένη με την ενσάρκωση της Σάρα Κόνορ, της ατρόμητης μητέρας και μαχήτριας, που έβαλε το σώμα της μπροστά στη δολοφονική μανία των ανδροειδών για να σώσει τον γιο της και την ανθρωπότητα. Αυτήν τη φορά η Χάμιλτον τα παίζει όλα για όλα, πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Τζέιμς Κάμερον

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 2

Ο δημιουργός των πρώτων δύο «Εξολοθρευτών» ξαναγυρνά σε ρόλο παραγωγού κι επιβλέποντος το σενάριο. Σε εκείνον οφείλεται η απόφαση το «Σκοτεινό Πεπρωμένο» να αγνοήσει τα προηγούμενα σίκουελ και να αποτελέσει απευθείας συνέχεια της «Μέρας Κρίσης», ώστε να μπει σε νέα τροχιά η μάχη των ανθρώπων ενάντια στις μηχανές.

Νατάλια Ρέγες

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 3

Γνωστή στην Κολομβία από τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και στο σινεφίλ κοινό από τη συμμετοχή της στα «Αποδημητικά Πουλιά» (Σίρο Γκέρα και Κριστίνα Γκαγέγκο), η 24χρονη ηθοποιός κάνει την πρώτη mainstream εμφάνισή της ενσαρκώνοντας την Ντάνι, η οποία αποτελεί την τελευταία ελπίδα για τη διάσωση της ανθρωπότητας. Κέρδισε Όσκαρ β΄ ρόλου στην πρώτη της υποψηφιότητα, αφήνοντας χωρίς αγαλματάκι την πρωταγωνίστρια Γουινόνα Ράιντερ.

Μακένζι Ντέιβις

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 4

«Διάδοχος» του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, η σταρ του αριστουργηματικού επεισοδίου «San Junipero» του «Black Mirror» έρχεται από το μέλλον για να προστατεύσει τον χαρακτήρα της Ρέγες. Δεν είναι όμως ένα ρομπότ, αλλά ένα είδος «ενισχυμένου» ανθρώπου με τροποποιημένο γενετικό κώδικα και υπερφυσικές μαχητικές ικανότητες.

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 5

Ο action ήρωας, που γνωρίσαμε ως ανθρωποειδές T-800 που μοίραζε αξέχαστες ατάκες όσο αφάνιζε τους αντιπάλους του, επιστρέφει... γερασμένος. Θα σταθεί για τελευταία φορά στο πλευρό των δύο μαχητριών ώστε να ενισχύσει τον προστατευτικό κλοιό γύρω από την Ντάνι.

Τιμ Μίλερ

Αυτά είναι τα πρόσωπα του νέου «Εξολοθρευτή» - εικόνα 6

Σκηνοθέτης του αθυρόστομου υπερηρωικού μπλοκμπάστερ «Deadpool», αναλαμβάνει τώρα τη συνολική ανανέωση μιας σειράς sci-fi περιπετειών με πλούσια μυθολογία. Γνώστης των κανόνων της ταινίας δράσης και λάτρης της ακατέργαστης αδρεναλίνης, ο Μίλερ μοιάζει ο πλέον κατάλληλος για να βάλει τον «Εξολοθρευτή» σε νέα εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο

Terminator: Dark Fate
2
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 128 '
  • Τιμ Μίλερ

Η Ντάνι, μια νεαρή Μεξικανή εργάτρια, ανακαλύπτει έντρομη πως καταδιώκεται από μια ανίκητη φονική μηχανή από το μέλλον. Μόνη της βοήθεια είναι μια πολεμίστρια που έχει ταξιδέψει κι αυτή πίσω στο χρόνο και η σκληροτράχηλη Σάρα Κόνορ, η οποία θέλει να εκδικηθεί τη δολοφονία του γιου της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ουρές στις αίθουσες για το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Εντυπωσιακότατη πρεμιέρα για το θρίλερ των Unboxholics, το οποίο έκοψε 27.000 εισιτήρια την πρώτη μέρα προβολής του, ενώ έχει σημειώσει ρεκόρ προπωλήσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
27/04/2024

Τι έμεινε από την τελετή απονομής του βραβείου κοινού LUX, πέρα από την υποχρέωση ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές;

Μια χούφτα αξιόλογες ταινίες με κοινωνικό πρόσημο, μια ψαλμωδία στα Εσθονικά και μια σημαία με τα αστεράκια της ΕΕ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.