Πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» (vid)

Η Ρέι κρατά διπλό φωτόσπαθο και μας προετοιμάζει για ένα επικό φινάλε.

Πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» (vid)

Η έκθεση «D23» της Disney επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις για τους απανταχού φίλους του «Star Wars» καθώς αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από την τελευταία ταινία της sci-fi τριλογίας «Skywalker Η Άνοδος».

Μετά από μια ολιγόλεπτη εισαγωγή με πλάνα από όλες τις προηγούμενες ταινίες του franchise περνάμε σε εικόνες του τελευταίου επικού κεφαλαίου, από τις οποίες ξεχωρίζει το στιγμιότυπο με τη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να κράτα ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο σαν εκείνο του Νταρθ Μολ. Δεν είναι ακόμα γνωστή η πλοκή της ταινίας, πάντως περιμένουμε μια ολοκληρωτική σύγκρουση της Αντίστασης με το Πρώτο Τάγμα και φυσικά της Ρέι με τον Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ). Ένα επιπλέον συμπέρασμα που εκλαμβάνουμε από το υλικό, είναι πως ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει (σαν πνεύμα;) μαζί με την Κάρι Φίσερ, η τελευταία μέσω υλικού γυρισμένου πριν το θάνατό της, ενώ ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς ενσαρκώνει ξανά τον Λάντο Καλρίζιαν.

Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς όπως και στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», με την «Άνοδο» να είναι η τελευταία ταινία του franchise που θα δούμε μέχρι το 2022. Τότε αναμένεται να ντεμπουτάρει η ταινία των δημιουργών του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, ενώ παράλληλα τη δική του τριλογία ετοιμάζει ο σκηνοθέτης των «Τελευταίων Jedi» Ρίαν Τζόνσον. Στο ενδιάμεσο, βέβαια, λανσάρονται 4 σειρές για τη streaming πλατφόρμα της Disney με το τρέιλερ του «Mandalorian» να αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.