Πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» (vid)

Η Ρέι κρατά διπλό φωτόσπαθο και μας προετοιμάζει για ένα επικό φινάλε.

Πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» (vid)

Η έκθεση «D23» της Disney επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις για τους απανταχού φίλους του «Star Wars» καθώς αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από την τελευταία ταινία της sci-fi τριλογίας «Skywalker Η Άνοδος».

Μετά από μια ολιγόλεπτη εισαγωγή με πλάνα από όλες τις προηγούμενες ταινίες του franchise περνάμε σε εικόνες του τελευταίου επικού κεφαλαίου, από τις οποίες ξεχωρίζει το στιγμιότυπο με τη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να κράτα ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο σαν εκείνο του Νταρθ Μολ. Δεν είναι ακόμα γνωστή η πλοκή της ταινίας, πάντως περιμένουμε μια ολοκληρωτική σύγκρουση της Αντίστασης με το Πρώτο Τάγμα και φυσικά της Ρέι με τον Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ). Ένα επιπλέον συμπέρασμα που εκλαμβάνουμε από το υλικό, είναι πως ο Μαρκ Χάμιλ επιστρέφει (σαν πνεύμα;) μαζί με την Κάρι Φίσερ, η τελευταία μέσω υλικού γυρισμένου πριν το θάνατό της, ενώ ο Μπίλι Ντι Γουίλιαμς ενσαρκώνει ξανά τον Λάντο Καλρίζιαν.

Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς όπως και στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», με την «Άνοδο» να είναι η τελευταία ταινία του franchise που θα δούμε μέχρι το 2022. Τότε αναμένεται να ντεμπουτάρει η ταινία των δημιουργών του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, ενώ παράλληλα τη δική του τριλογία ετοιμάζει ο σκηνοθέτης των «Τελευταίων Jedi» Ρίαν Τζόνσον. Στο ενδιάμεσο, βέβαια, λανσάρονται 4 σειρές για τη streaming πλατφόρμα της Disney με το τρέιλερ του «Mandalorian» να αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ακόμα και ο Τζέιμς Κάμερον άκουσε τα "Κάλαντα"

Ούτε το "Avatar: Φωτιά και Στάχτη" μπόρεσε να τα βάλει με τα ασταμάτητα "Κάλαντα των Χριστουγέννων", σε ένα θερμό κινηματογραφικά Δεκέμβριο, ο οποίος ανήκει στο ελληνικό σινεμά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
23/12/2025

"Οδύσσεια": Κυκλοφόρησαν το τρέιλερ και η επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του έπους του Ομήρου έρχεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2026.

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (25-31/12)

Τρεις αυτοτελείς ιστορίες, ο Ιωάννης Καποδίστριας και μία ελληνική ρομαντική κομεντί θα δούμε στις αίθουσες.

Μία χριστουγεννιάτικη εμπειρία έρχεται στο Athinaion Experience

Ένα αφιέρωμα με μερικές από τις αγαπημένες μας γιορτινές ταινίες ξεκινάει σήμερα.

Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 25/12

Η ταινία που χάρισε στον Τζιμ Τζάρμους τον πρώτο του Χρυσό Λέοντα, ένα ιστορικό έπος δια χειρός Γιάννη Σμαραγδή και όλα όσα θα δούμε στις μαρκίζες αυτή την εβδομάδα.

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτή την εβδομάδα

Γιορτινή διάθεση και επιλογές για μικρούς και μεγάλους που θα βρούμε στις αίθουσες από τις 18 έως τις 24/12.

Χριστούγεννα στο Cinobo Πατησίων με μεγάλα αφιερώματα και ξεχωριστές πρεμιέρες

Το κινηματογραφικό στέκι της Αθήνας παρουσιάζει μεγάλα αφιερώματα και ξεχωριστές προβολές όλη τη διάρκεια των γιορτών.