Updated | Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 25/7

Αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα η Ζιλιέτ Μπινός βρίσκεται εγκλωβισμένη στον ψεύτικο κόσμο των social media στη νέα ταινία του Σάφι Νέμπου («Στα Δάση της Σιβηρίας»).

Updated | Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 25/7

*Update: Η ταινία «Η Μάχη της Επικράτησης» μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Sex & Ψυχανάλυση

Ψυχολογικό θρίλερ με τις Βιρζινί Εφιρά και Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η Σιμπίλ, μια ψυχοθεραπεύτρια που έχει κουραστεί να κάνει αυτή τη δουλειά, αποφασίζει να επιστρέψει στο πραγματικό της πάθος, τη συγγραφή. Όμως η θυελλώδης ζωή της ασθενούς της, Μαργκό, αποτελεί ενδιαφέρουσα –σε βαθμό εμμονής– πηγή έμπνευσης για το βιβλίο της.

Η Ληστεία της Μαφίας

Heist movie που βασίζεται στην πραγματική ιστορία μιας συμμορίας από μικροεγκληματίες, η οποία αποπειράθηκε να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στο Ρόουντ Άιλαντ του 1975.

Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι

Δραματικό θρίλερ με τη Ζιλιέτ Μπινός στο ρόλο μίας χωρισμένης μητέρας δύο παιδιών και καθηγήτριας πανεπιστημίου, η οποία έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα στο διαδίκτυο για να κατασκοπεύσει τον πρώην της. Σύντομα όμως η ίδια θα βρεθεί εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο».

Polaroid

Νεανική ταινία τρόμου από τον παραγωγό των «Σήμα Κινδύνου» και «Η Κατάρα». Η μοναχική έφηβη Μπερντ βρίσκει τυχαία μια vintage polaroid φωτογραφική μηχανή και σύντομα ανακαλύπτει το κρυφό «μυστικό» της: όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Cuba Libre

Ο Συμεών και ο Σαμουήλ, δύο νεαρά παιδιά Αφροκουβανικής καταγωγής και οι πιο έξυπνοι στην τάξη τους, γίνονται οι βασικοί αφηγητές της ιστορίας πίσω από τη μάχη για την εθνική ανεξαρτησία της Κούβας.

Η Γνωριμία της Σάρκας

Μια εικόνα της σύγχρονης Αμερικής μέσα από τις σεξουαλικές περιπέτειες δυο ανδρών, τους οποίους παρακολουθούμε από το κολέγιο μέχρι την ώριμη ηλικία, σε μια ταινία του 1971 σε σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς, με τους Τζακ Νίκολσον, Αρτ Γκαρφάνκελ, Κάντις Μπέργκεν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.