O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Η νοσταλγία για τα 80's φέρνει ξανά στην οθόνη τον ιπτάμενο Τομ Κρουζ του «Top Gun» στο πολυσυζητημένο σίκουελ «Maverick».

O Μάβερικ επιστρέφει στο τρέιλερ του καινούριου «Top Gun»

Έντεκα μήνες πριν την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη, στις 26 Ιουνίου του 2020, το σίκουελ του «Top Gun», ενός σημείου αναφοράς της ποπ κουλτούρας των 80's, προετοιμάζει το διάδρομο της εμπορικής απογείωσής του μ’ ένα εντυπωσιακό τρέιλερ. Σ’ αυτό μαθαίνουμε από τον Εντ Χάρις πως ο Μάβερικ έχει κολλήσει στο βαθμό του επισμηναγού, είναι όμως πάντα έτοιμος να ηγηθεί ενός ετοιμοπόλεμου σμήνους όταν το καθήκον τον καλεί.

Δίπλα στον αγέραστο Τομ Κρουζ, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Κόνελι ως πιθανή ρομαντική παρτενέρ, ο Μάιλς Τέλερ («Χωρίς Μέτρο») στο ρόλο του γιου του Γκουζ (Άντονι Έντουαρντς), ο Βαλ Κίλμερ ως Άισμαν, ο οποίος όμως δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ, και η Μόνικα Μπάρμπαρο, του τηλεοπτικού «Chicago justice», ως η θηλυκή πιλότος που θα κάνει τη διαφορά. Στη σκηνοθετική καρέκλα του «Top Gun: Maverick», 33 χρόνια μετά τον Τόνι Σκοτ, κάθεται ο Τζότζεφ Κοζίνσκι («TRON: Legacy», «Oblivion»).

Δείτε το τρέιλερ του «Top Gun: Maverick»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Μπραντ Πιτ εναντίον δεινοσαύρων

Απογοητευτικό ξεκίνημα για το "Jurassic World: Αναγέννηση" και εύκολη πρωτιά ξανά για το γκαζωμένο "F1: Η Ταινία", την παράσταση όμως στα ταμεία έκλεψε ένας... σαλεμένος Γάλλος ψυχίατρος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
08/07/2025

Τι νέο θα δούμε από αυτή την Πέμπτη (10/07) στα θερινά σινεμά

Όλες οι καινούριες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Ιουλίου.

"Οι Μπαλκονάτες": επιστροφή στο γυναικείο βλέμμα

Η νέα κωμωδία που γρήγορα μετατρέπεται σε θρίλερ έρχεται στους κινηματογράφους από το Cinobo.

Το καλοκαίρι επιστρέφει με το 8ο Stroggylo Open Air Film Festival

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις αγαπημένες, νέες και κλασικές ταινίες.

Φόβος και τρόμος στο 15ο Athens Open Air Film Festival!

Η Ακαδημία Πλάτωνος γίνεται το φόντο για μια horror ολονυκτία με τρεις ταινίες που στοίχειωσαν τη δεκαετία του ’80.

Λένε πως αυτή είναι η πιο ρομαντική ταινία με καρχαρίες που γυρίστηκε ποτέ

Και πότε κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Κινηματογραφικές διαδρομές γυναικών μέσα από την κινούμενη εικόνα

Ένα ακόμη επεισόδιο του κύκλου "Προβολές της Ιστορίας. Αρχαιολογίες της κίνησης" από το Ethnofest και το Ινστιτούτο Γκαίτε.