Μπείτε στον κόσμο του θρυλικού Κάρλος Ακόστα με το THE PASS by Schweppes

Η αποκλειστική πρεμιέρα του «Yuli» στο γοητευτικό θερινό σινεμά Αλεξάνδρα είναι η νέα κινηματογραφική εμπειρία που έρχεται για τα μέλη του premium club.

Μπείτε στον κόσμο του θρυλικού Κάρλος Ακόστα με το THE PASS by Schweppes

Το καλοκαίρι έφτασε και ο καιρός ζητάει Schweppes, βόλτες σε δροσερά σημεία της πόλης και όμορφα θεάματα. Συνεχίζοντας ακούραστα τους απανωτούς διαγωνισμούς, ύστερα από τις προσκλήσεις για το ξεκαρδιστικό Athens Comedy Festival αλλά και την κοινωνική κωμωδία «Les Invisibles» που έκανε θραύση στη Γαλλία, μια νέα κινηματογραφική εμπειρία έρχεται από το THE PASS by Schweppes.

Το βραβευμένο «Yuli» της Ιθίαρ Μπογιαΐν, το βιογραφικό φιλμ που ξετυλίγει αριστοτεχνικά τη ζωή του εμβληματικού χορευτή Κάρλος Ακόστα από την Κούβα, κάνει πρεμιέρα στο ανακαινισμένο θερινό σινεμά Αλεξάνδρα στα τέλη του Αυγούστου και περιμένει αποκλειστικά τα μέλη του premium club για ένα ταξίδι που ενώνει τις τέχνες του κινηματογράφου και του μπαλέτου.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε μια φτωχή αλλά πολύ αγαπημένη οικογένεια στην Κούβα μέχρι τη μαθητεία του στην Εθνική Σχολή Μπαλέτου στην Αβάνα και το αποκορύφωμα της δόξας του στο Βασιλικό Μπαλέτο του Κόβεντ Γκάρντεν, η ιστορία του Κάρλος Ακόστα είναι σαν παραμύθι. Όλα τα σημαντικά γεγονότα της πορείας του περνάνε μπροστά από την κάμερα. Διάφορα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς καθώς και η αυτοβιογραφία του «No Way Home» αποτέλεσαν εξαιρετική πρώτη ύλη για την Ισπανίδα σκηνοθέτιδα Μπογιαΐν και τον άνδρα της, σεναριογράφο Πολ Λάβερτι, που μαζί φρόντισαν να αναδείξουν πολλά και διαφορετικά επίπεδα: η σχέση του Κάρλος με τον αυστηρό πατέρα του, η κουβανέζικη παράδοση στο χορό και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες επί Κάστρο αποτυπώνονται στα σημεία. Η αφήγηση φτάνει μέχρι το σήμερα, που ο πλέον καταξιωμένος αστέρας του χορού δουλεύει με την ομάδα του, τους Acosta Danza. Φυσικά, πρωταγωνιστική θέση σε μεγάλο μέρος της ταινίας έχουν οι εκπληκτικές χορευτικές του κινήσεις, όπως εκτελούνται από τους ηθοποιούς-χορευτές που τον ενσάρκωσαν (Έντισον Μάνουελ Ολβέρα, Κέιβιν Μαρτίνεζ και Μάριο Σέρτζιο Ελίας).

Μπείτε στον κόσμο του θρυλικού Κάρλος Ακόστα με το THE PASS by Schweppes - εικόνα 1

Στο γοητευτικό, ανακαινισμένο θερινό σινεμά Αλεξάνδρα είναι το ραντεβού. Προτού ξεκινήσει η ταινία να κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, σηκώνει αυλαία αποκλειστικά για τα μέλη του THE PASS by Schweppes, στις 29 Αυγούστου. Ευκαιρία να γνωρίσουμε τη ζωή και το background ενός εξαιρετικού περφόρμερ διεθνούς φήμης, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε και να προβληματιστούμε, αλλά και να απολαύσουμε μια δροσερή κινηματογραφική εμπειρία σε ένα πολύ όμορφο χώρο. Εκατό τυχερά μέλη από τον κύκλο του premium club πρόκειται να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere.

Θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις, δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.