Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του

Με τον τίτλο ακόμη να εκκρεμεί, μέσω streaming επιβεβαιώθηκαν πληροφορίες γύρω από την παραγωγή της νέας ταινίας του Βρετανού κατασκόπου.

Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του

Μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης στην Τζαμάικα και το μυθικό σπίτι του Ίαν Φλέμινγκ, εκεί όπου ο συγγραφέας σκαρφίστηκε τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ, οι ιθύνοντες του επόμενου κεφαλαίου στο κατασκοπικό franchise με προσωρινό τίτλο «Bond 25», αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή.

Ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Beasts of No Nation») πλαισιωμένος από τους παραγωγούς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, δε μας αποκάλυψαν τον επίσημο τίτλο της ταινίας, μπόρεσαν όμως να επιβεβαιώσουν τις τοποθεσίες και το cast.

Τζαμάικα, Νορβηγία, Λονδίνο και Ιταλία είναι οι χώρες που θα επισκεφτεί ο κ. Μποντ, με το νησί της Καραϊβικής να απολαμβάνει εμβληματική θέση στη μυθολογία του franchise. «Η Τζαμάικα είναι το πνευματικό σπίτι του Μποντ, το ταξίδι του ξεκινάει εδώ» δήλωσε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, μιας και το 1962 εκεί τοποθετήθηκε η πρώτη ταινία της σειράς, «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον δρος Νο».

Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του - εικόνα 1

Ο ταλαντούχος Φουκουνάγκα ανέλαβε τα ηνία του «Bond 25» αφού ο Ντάνι Μπόιλ («Trainspotting», «28 Μέρες Μετά», «Slumdog Millionnaire») εγκατέλειψε την παραγωγή λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών. Το σενάριο πάνω στο οποίο δούλευε είχε υπογράψει ο συνεργάτης του Τζον Χοτζ, στη συνέχεια όμως το ανέλαβαν οι Σκοτ Μπερνς («Παρενέργειες», «Contagion») και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ των επιτυχημένων σειρών «Fleabag» και «Killing Eve».

Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά τα «Casino Royale» (2006), «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015), το «Bond 25» θα είναι η τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Αν και δε μάθαμε ποιος θα τον αντικαταστήσει, για τον Βρετανό ηθοποιό ο Φουκουνάγκα δήλωσε: «Ο Ντάνιελ είναι ο αγαπημένος μου Μποντ, και θέλω να μείνει έτσι. Βάζω τα δυνατά μου αυτή η σειρά ταινιών να έχει ένα φανταστικό νέο κεφάλαιο. Όποιος και εάν τον διαδεχθεί θα έχει μια πολύ δύσκολη δουλειά να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο».

Στο «Bond 25» βρίσκουμε παλιούς γνωστούς όπως τους Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Λεά Σειντού, Μπεν Γουίσο και Ρόρι Κίνεαρ, ενώ επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Ράμι Μάλεκ. Ο οσκαρικός ηθοποιός του «Bohemian Rhapsody» θα ενσαρκώσει τον αντίπαλο του Μποντ, και όπως δήλωσε μέσω βίντεο στο υπόλοιπο cast, θα φροντίσει «να του κάνει τη ζωή δύσκολη». Στην ταινία συμμετέχουν και νέα πρόσωπα όπως η Άνα ντε Άρμας, ο Μπίλι Μάγκνουσεν και η Λασάνα Λινς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι "ψαγμένες" ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Οι σινεφίλ και arthouse παραγωγές που παίζονται στις μεγάλες οθόνες της πόλης έως και την Τετάρτη 26/11.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
22/11/2025

Το Ethnofest είναι και πάλι εδώ!

Η 16η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας επιστρέφει με αφιέρωμα στην εκτός σχεδίου Ελλάδα και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ.

Τι νέο βλέπουμε στα σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι κριτικές, τα τρέιλερ και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τις νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους της Αθήνας.

Πού θα δεις όλες τις ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη

Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, όλη η φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη αποκλειστικά στο cinobo.com

Ξεκινάει το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Μπαίνοντας δυναμικά στη δεύτερη δεκαετία του, το πετυχημένο σινε-event της Καλαμάτας σηκώνει αυλαία και από τις 21 έως τις 30/11 παρουσιάζει ένα διευρυμένο πρόγραμμα 108 ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, αλλά και ένα πλούσιο καλειδοσκόπιο παράλληλων δράσεων.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (20-26/11)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Χλίνουρ Πάλμασον έκανε μια ταινία για την "Αγάπη που Απομένει"

Μιλήσαμε με τον διακεκριμένο Ισλανδό δημιουργό που σκηνοθετεί ένα βραδυφλεγές οικογενειακό δράμα με φόντο τα επιβλητικά τοπία του απομακρυσμένου νησιού.