Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του

Με τον τίτλο ακόμη να εκκρεμεί, μέσω streaming επιβεβαιώθηκαν πληροφορίες γύρω από την παραγωγή της νέας ταινίας του Βρετανού κατασκόπου.

Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του

Μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης στην Τζαμάικα και το μυθικό σπίτι του Ίαν Φλέμινγκ, εκεί όπου ο συγγραφέας σκαρφίστηκε τις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ, οι ιθύνοντες του επόμενου κεφαλαίου στο κατασκοπικό franchise με προσωρινό τίτλο «Bond 25», αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή.

Ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Beasts of No Nation») πλαισιωμένος από τους παραγωγούς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, δε μας αποκάλυψαν τον επίσημο τίτλο της ταινίας, μπόρεσαν όμως να επιβεβαιώσουν τις τοποθεσίες και το cast.

Τζαμάικα, Νορβηγία, Λονδίνο και Ιταλία είναι οι χώρες που θα επισκεφτεί ο κ. Μποντ, με το νησί της Καραϊβικής να απολαμβάνει εμβληματική θέση στη μυθολογία του franchise. «Η Τζαμάικα είναι το πνευματικό σπίτι του Μποντ, το ταξίδι του ξεκινάει εδώ» δήλωσε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, μιας και το 1962 εκεί τοποθετήθηκε η πρώτη ταινία της σειράς, «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον δρος Νο».

Το «Bond 25» αποκαλύπτει στην Τζαμάικα το πολυτελές cast του - εικόνα 1

Ο ταλαντούχος Φουκουνάγκα ανέλαβε τα ηνία του «Bond 25» αφού ο Ντάνι Μπόιλ («Trainspotting», «28 Μέρες Μετά», «Slumdog Millionnaire») εγκατέλειψε την παραγωγή λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών. Το σενάριο πάνω στο οποίο δούλευε είχε υπογράψει ο συνεργάτης του Τζον Χοτζ, στη συνέχεια όμως το ανέλαβαν οι Σκοτ Μπερνς («Παρενέργειες», «Contagion») και Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ των επιτυχημένων σειρών «Fleabag» και «Killing Eve».

Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά τα «Casino Royale» (2006), «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015), το «Bond 25» θα είναι η τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Αν και δε μάθαμε ποιος θα τον αντικαταστήσει, για τον Βρετανό ηθοποιό ο Φουκουνάγκα δήλωσε: «Ο Ντάνιελ είναι ο αγαπημένος μου Μποντ, και θέλω να μείνει έτσι. Βάζω τα δυνατά μου αυτή η σειρά ταινιών να έχει ένα φανταστικό νέο κεφάλαιο. Όποιος και εάν τον διαδεχθεί θα έχει μια πολύ δύσκολη δουλειά να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο».

Στο «Bond 25» βρίσκουμε παλιούς γνωστούς όπως τους Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Λεά Σειντού, Μπεν Γουίσο και Ρόρι Κίνεαρ, ενώ επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Ράμι Μάλεκ. Ο οσκαρικός ηθοποιός του «Bohemian Rhapsody» θα ενσαρκώσει τον αντίπαλο του Μποντ, και όπως δήλωσε μέσω βίντεο στο υπόλοιπο cast, θα φροντίσει «να του κάνει τη ζωή δύσκολη». Στην ταινία συμμετέχουν και νέα πρόσωπα όπως η Άνα ντε Άρμας, ο Μπίλι Μάγκνουσεν και η Λασάνα Λινς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Καταφύγιο

Ο "Μελισσοκόμος" συναντά τον "Τζέισον Μπορν" από τα Lidl σε μια ρουτινιάρικη, αλλά εκτελεσμένη αξιοπρεπώς περιπέτεια ραμμένη sur mesure για τον Τζέισον Στέιθαμ. | Powered by Uber.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
29/01/2026

Yunan

Υπερβολικά βραδύκαυστο κι εσωστρεφές δράμα με ονειρική ατμόσφαιρα και πλούσια σημειολογία, η οποία το γεμίζει ευρηματικούς, αλλά και περιττούς συμβολισμούς. | Powered by Uber.

Ονειροζωάκια: Η Ταινία

Πολύχρωμο κινούμενο σχέδιο με στοιχειώδη συνοχή κι αφηγηματικό νεύρο, είναι κατασκευασμένο όμως από την αρχή μέχρι το τέλος για παιδιά (οριακά) πρώτης σχολικής ηλικίας. | Powered by Uber.

Η Καρδιά του Ταύρου

Το πορτρέτο ενός οραματιστή δημιουργού, η συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης ενός μοναχικού αγοριού και η αναζήτηση μιας περίπλοκης καλλιτεχνικής αλήθειας. | Powered by Uber.

Οι υποψηφιότητες των BAFTA αποκαθιστούν τις αδικίες των Όσκαρ

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία BAFTA έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και αναμενόμενες επιλογές.

'Ανεμοδαρμένα Ύψη': Όλοι οι λόγοι που ανυπομονούμε για τη νέα μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος

Λίγο πριν την έξοδο της νέας ταινίας της Έμεραλντ Φένελ στους κινηματογράφους, συγκεντρώνουμε τους λόγους που ανυπομονούμε να τη δούμε.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιώργος Λάνθιμος, το Super Bowl 2026 και μια εταιρεία ντελίβερι;

Back to the roots θα έλεγε κάποιος, αφού ο Έλληνας σκηνοθέτης αφήνει για λίγο τη μεγάλη οθόνη, προκειμένου να γυρίσει ένα τηλεοπτικό σποτ.