Τρέιλερ για τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Dolor y Gloria»

Με Αντόνιο Μπαντέρας και Πενέλοπε Κρουζ σε πρώτο πλάνο.

Τρέιλερ για τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Dolor y Gloria»

Ο σπουδαίος Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει, και η 21η ταινία του με τίτλο «Dolor y Gloria» τον βρίσκει να επανενώνεται με τους δύο ηθοποιούς που καθιερώθηκαν στη φιλμογραφία του: τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Πενέλοπε Κρουζ. Η τελευταία φορά που οι δυο τους εμφανίστηκαν σε ταινία του Αλμοδόβαρ ήταν στιγμιαία στο «Δεν Κρατιέμαι» (2013).

Με μια υπόθεση που θυμίζει το αριστουργηματικό «8½» του Φεντερίκο Φελίνι, η ταινία επικεντρώνεται στο μεσήλικα σκηνοθέτη Σαλβαντόρ Μάλο (Αντόνιο Μπαντέρας) ο οποίος αναπολεί τα πρόσωπα που στιγμάτισαν τη ζωή του. Μέσα από φλασμπάκ μεταφερόμαστε σε διαφορετικές εποχές του παρελθόντος του, τις δεκαετίες του '60 και του '80, τις θυελλώδεις σχέσεις , τις χαρές και τα ψυχολογικά αδιέξοδα που σμίλεψαν το χαρακτήρα του και οδήγησαν την έμπνευσή του να στερέψει. Το cast συμπληρώνουν οι Ασιέρ Ετξεάντια, Χουλιέτα Σεράνο και Λεονάρντο Σμπαράλια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην Ισπανία, κάτι που αποκλείει αυτόματα τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ των Κανών, την πρωτοκλασάτη διοργάνωση στην οποία ο Αλμοδόβαρ δίνει συνήθως το παρόν.

Δείτε το τρέιλερ του «Dolor y Gloria»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες τον Μάιο

Ο καινούριος Λάνθιμος, η "Furiosa" Άνια Τέιλορ-Τζόι και η κινηματογραφική εμφάνιση - έκπληξη της Βίκυς Καγιά προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
04/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".