Αλλαγή στο πρόγραμμα προβολών της «Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά»

Για αύριο Τρίτη μεταφέρονται οι προβολές που δεν έγιναν χθες λόγω του συλλαλητηρίου.

Αλλαγή στο πρόγραμμα προβολών της «Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά»

Λόγω του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας χθες (20/1), αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες προβολές της «Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά» οι οποίες μεταφέρονται αυτούσιες αύριο Τρίτη (22/1). Το σημερινό πρόγραμμα προβολών θα διεξαχθεί κανονικά.

Η άτυπη σινε-λέσχη της Ένωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελλάδος (ΕΣΠΕΚ) επέστρεψε στον κινηματογράφο Άστορ με μια επιλογή των ταινιών που έχει παρουσιάσει στα τρία χρόνια της δράσης της, με αφορμή την κυκλοφορία ενός συλλογικού τόμου με κείμενα 35 καλλιτεχνών για 35 ταινίες του συνολικού της προγράμματος. Διαβάστε αποκλειστικά στο «α» το κείμενο της σκηνοθέτιδας Ζακλίν Λέντζου για την ταινία «Ευριδίκη ΒΑ 2037» του Νίκου Νικολαΐδη.

Το νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/1
18.30 Το Άλλο Γράμμα (Λάμπρος Λιαρόπουλος, 1973)
20.00 Δι’ Ασήμαντον Αφορμήν (Τάσος Ψαρράς, 1981)
22.15 Ανοιχτή Επιστολή (Γιώργος Σταμπουλόπουλος, 1968)

ΤΡΙΤΗ 22/1
18.30 Σχετικά με τον Βασίλη (Σταύρος Τσιώλης, 1986)
20.15 Τα Παιδιά του Κρόνου (Γιώργος Κόρρας, 1985)
22.45 Oh Babylon (Κώστας Φέρρης, 1989)

i Η Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά – Β’ Προβολή | 17-21/1 | Κινηματογράφος Άστορ | Τιμές εισιτηρίων: €5 ανά προβολή | €8 ημερήσιο εισιτήριο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά το ΠΣΚ

Αυτές είναι όλες οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες από την 1 έως τις 7/1.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
02/01/2026

Ο 'Καποδίστριας' και οι 10 πιο εμπορικές ελληνικές ταινίες όλων των εποχών

Από το Safe Sex μέχρι την Υπολοχαγό Νατάσσα, οι ταινίες που έσπασαν ταμεία, έκαναν εισπρακτική επιτυχία και σχημάτισαν ουρές στα ελληνικά σινεμά.

Στην "Ιδιωτική Ζωή", η Τζόντι Φόστερ μιλά άπταιστα γαλλικά

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι είναι ένα ενδοσκοπικό (και ανά στιγμές απρόσμενα αστείο) whodunnit, αλλά, στην πραγματικότητα, η Αμερικανίδα ηθοποιός κλέβει την παράσταση.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (01-07/01)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Όλες οι κριτικές των νέων ταινιών της εβδομάδας

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στους κινηματογράφους από την 1 Ιανουαρίου.

Θάβουμε τους Νεκρούς

Zombie movie που προσπαθεί να ανανεώσει το είδος με δραματικά και ρομαντικά στοιχεία. Αν και δεν χάνει τον έλεγχο, παραμένει αναποφάσιστο στο ύφος και απλοϊκό στις ιδέες του. | Powered by Uber.

Μια Ιδιωτική Ζωή

Ψυχολογικό θρίλερ με έντονα κωμική διάθεση και πολλές, όχι όλες πετυχημένες, ψυχαναλυτικές αναφορές. Απολαυστική η Τζόντι Φόστερ με τα τέλεια γαλλικά της. | Powered by Uber.