Παραίτηση Κέβιν Χαρτ από την παρουσίαση των Όσκαρ λόγω ομοφοβικών tweets

Ο κωμικός ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως δε θα παρουσιάσει τελικά την απονομή των πρωτοκλασσάτων βραβείων.

Παραίτηση Κέβιν Χαρτ από την παρουσίαση των Όσκαρ λόγω ομοφοβικών tweets

Για περίπου 48 ώρες ήταν παρουσιαστής των επόμενων Όσκαρ ο κωμικός Κέβιν Χαρτ, ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις προχθές από την Ακαδημία.

Ο Χαρτ που είχε δηλώσει πως ήταν όνειρό του μια μέρα να παρουσιάσει τα Όσκαρ, παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από τη θέση, εξαιτίας μιας σειράς ομοφοβικών tweets που είχε ποστάρει στο παρελθόν. Όταν οι δημοσιεύσεις του βγήκαν στην επιφάνεια ο Χαρτ αρχικά αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη αναρτώντας δύο βίντεο στο instagram του.

View this post on Instagram

Stop looking for reasons to be negative...Stop searching for reasons to be angry....I swear I wish you guys could see/feel/understand the mental place that I am in. I am truly happy people....there is nothing that you can do to change that...NOTHING. I work hard on a daily basis to spread positivity to all....with that being said. If u want to search my history or past and anger yourselves with what u find that is fine with me. I’m almost 40 years old and I’m in love with the man that I am becoming. You LIVE and YOU LEARN & YOU GROW & YOU MATURE. I live to Love....Please take your negative energy and put it into something constructive. Please....What’s understood should never have to be said. I LOVE EVERYBODY.....ONCE AGAIN EVERYBODY. If you choose to not believe me then that’s on you....Have a beautiful day

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Σε αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων «δε θα επιτρέψω σε αυτήν την τρέλα να με εξοργίσει, ειδικά από τη στιγμή που έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι σήμερα», και πως «δε θα ζητήσω συγγνώμη γιατί έχω σχολιάσει ξανά στο παρελθόν αυτό το θέμα».

Εν τέλει λίγες ώρες μετά ο Χαρτ ανήρτησε δύο tweets με τα οποία ανακοίνωνε επίσημα την παραίτησή του από τη θέση του παρουσιαστή. Κατά ειρωνική σύμπτωση ζήτησε και συγγνώμη για τα όσα είχε πει στο παρελθόν... Στα tweets γράφει ότι «δεν επιθυμώ να προσελκύσω όλη την προσοχή σε μια βραδιά που αποθεώνει το ταλέντο τόσων εξαιρετικών καλλιτεχνών. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την LGBTQ κοινότητα για τα κακεντρεχή λόγια που είπα στο παρελθόν».

Η Ακαδημία τώρα βρίσκεται σε δυσμενή θέση καθώς όχι μόνο δεν έχει παρουσιαστή για την απονομή της 24ης Φεβρουαρίου, αλλά είχε ήδη δυσκολευτεί να βρει κάποιον πρόθυμο να αναλάβει τη δουλειά προτού καταλήξει στον Χαρτ. Με τα νούμερα τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια να κατακρημνίζονται, είναι απορίας άξιο σε τι λύση θα καταλήξει η Ακαδημία για την 91η απονομή των Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.