Πώς ένα θερινό των ΒουΠου γίνεται VIP εμπειρία

Το θερινό σινέ Μπομπονιέρα της Κηφισιάς είναι μια απόλαυση από μόνο του, παρέα με μια παγωμένη premium pilsner μπίρα Fischer όμως, γίνεται εμπειρία αξέχαστη.

Πώς ένα θερινό των ΒουΠου γίνεται VIP εμπειρία

Είναι Τετάρτη απόγευμα και τα τσιμέντα στο κέντρο της Αθήνας αντανακλούν τον καύσωνα των ημερών με τρόπο τέτοιο που, το νούμερο που γράφει το θερμόμετρο μοιάζει με το εν τρίτο της θερμοκρασίας που νιώθουμε να αγκαλιάζει τα κορμάκια μας, ταλαίπωρα απ’ το τρέξιμο της μέρας. Στο βλέμμα της διαβάζω την απόγνωση που νιώθουμε κι οι δυο, ψάχνοντας μια γλυκιά ριπή αέρα να μας αναπτερώσει το κουράγιο, όμως όλες οι ταράτσες του κέντρου δεν φαίνεται να μπορούν να συγκεντρώσουν μαζί πνοή αρκετή για να σβήσει ούτε κεράκι γενεθλίων.

«Αγάπη, δεν γίνεται», της λέω, «πάμε κάπου στα βόρεια να βρούμε μιαν ανάσα». «Αν μη τι άλλο θα χορτάσουμε το aircondition στ’ αμάξι», λέει και γελάει.

Χωρίς πολλά πολλά βρισκόμαστε στον Κηφισό και ανεβαίνουμε, ο ουρανός κατάφλογος από το μούχρωμα του ήλιου που έκαιγε τη μέρα, το aircondition στο φουλ και το ραδιόφωνο να μεταφέρει τη σκέψη σε διακοπές που όλο πλησιάζουν αλλά ποτέ δεν έρχονται. «Η Συμμορία των Οκτώ» λέει η φωνή ανάμεσα στις διαφημίσεις κι είναι σαν ξαφνικά κάποιος να έχει χτυπήσει ένα διαπασών και να συντονιζόμαστε: γυρίζω, την κοιτάζω, «φύγαμε» μου λέει, κι ανοίγει το app του αθηνοράματος στο κινητό της. «Το παίζει στη Μπομπονιέρα», συμπληρώνει και στη σκέψη μας ανθίζουν τα καταπράσινα φυτά, τα δέντρα και οι θάμνοι που μετατρέπουν ένα από τα ιστορικότερα θερινά σινεμά των βορείων προαστίων σε ένα αλσύλλιο από μόνο του.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι ότι το καταπράσινο παζλ του θερινού έχει συμπληρωθεί από ένα άλλο, εξίσου αγαπημένο και δροσερό πράσινο: αυτό της Fischer, της premium pilsener μπίρας που έχει ντύσει το «σινέ Μπομπονιέρα» με την αγάπη της για το σινεμά, αλλά και με την ολόδροση, κομψή της σιλουέτα, που δεσπόζει στους χώρους δίνοντας μια premium αίγλη σε μια απλή, μεσοβδόμαδη κινηματογραφική απόδραση. Δεν χρειαζόμασταν και πολλά περισσότερα: πρώτη στάση στο ταμείο, δεύτερη στο ευρύχωρο μπαρ του σινεμά, τρίτη και τελειωτική στις άνετες πολυθρόνες του, κι από μια παγωμένη Fischer δεξιά κι αριστερά του ξέχειλου κουβά με το popcorn, να κάνουν κόρτε με τη δίψα μας, αλλά και με τα τεράστια παγωμένα μπουκάλια Fischer δεξιά κι αριστερά της οθόνης που θα μας ταξίδευε οσονούπω σε μια Νέα Υόρκη γεμάτη περιπέτεια και χιούμορ.

Πώς ένα θερινό των ΒουΠου γίνεται VIP εμπειρία - εικόνα 1

Εννοείται πως η δροσερή, γεμάτη γεύση της Fischer, απόλυτο γιατρικό για τον καύσωνα που είχαμε ρουφήξει όλη τη μέρα που προηγήθηκε, δεν μας άφησε να περιμένουμε να τελειώσουν τα προσεχώς: απολαύσαμε την βελούδινη δροσιά της αχόρταγα, και λίγο πριν ξεκινήσει η ταινία είχαμε ήδη κάνει το refill μας. Έτσι, με διάθεση ανανεωμένη και καινούριες μπαταρίες δροσιάς στο χέρι, αφεθήκαμε στη μαγεία του σινεμά και την καταιγιστική αφήγηση του «Ocean's Eight», όπου η Sandra Bullock και η Kate Blanchett, με το support μιας απίθανης κοριτσοπαρέας ευρηματικής και καπάτσας τόσο, που θα έκανε και την συμμορία του Danny Ocean(αδερφού της πρωταγωνίστριας) να ψάχνουν τα πορτοφόλια τους, στήνουν τη μεγαλύτερη ληστεία διαμαντιών στην ιστορία του σινεμά, ακριβώς κάτω απ’ τη μύτη των σεκιουριτάδων του Met Gala. Κέφι, μπρίο και τσαγανό, από πανέμορφες γυναίκες με υπέρκομψες τουαλέτες, υπό την διακριτική επίβλεψη της premium μπίρας Pilsener που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρίζει τη δροσιά της και στο πιο exclusive των exclusive events που είναι το Met Gala της Νέας Υόρκης, και χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, αυτή η σινεφίλ μας βόλτα στα ΒουΠου, είχε μετατραπεί σε μια μοναδική VIP εμπειρία!

Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις μια μοναδική σινεφίλ εμπειρία και να απολαύσεις μια «κερασμένη» βραδιά για δύο στο «σινέ Μπομπονιέρα» παρέα με τη Fischer, πάρε μέρος στον διαγωνισμό. H Fischer πιστή στον τίτλο της ως η πιο σινεφίλ μπίρα, το φετινό καλοκαίρι στηρίζει το σινεμά αγκαλιάζοντας τους θερινούς κινηματογράφους. Για πρώτη φορά, οκτώ επιλεγμένοι θερινοί κινηματογράφοι-ορόσημα θα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες, μαζί με μία παγωμένη Fischer.

Φέτος το καλοκαίρι, η Fischer και το σινεμά πάνε μαζί, για μοναδικές βραδιές απόλαυσης κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπομπονιέρα Digital Cinema

Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι 15 καλύτερες queer ταινίες του 21ου αιώνα

Ανατρέχουμε στις σπουδαιότερες στιγμές ενός σινεμά που βρίσκεται ακόμα στην ακμή του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
15/06/2024

Το "Network" στον θερινό κινηματογράφο Παναθήναια

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κριτικό Αλέξανδρο Παπαγεωργίου.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (13-19/6)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Ο Μπαμπάκ Τζαλαλί, το "Φρίμοντ" και ο ταπεινός Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ

Συναντήσαμε το σκηνοθέτη του νοσταλγικού ασπρόμαυρου φιλμ όπου ο σταρ του "Bear" κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση.

Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο 14ο Athens Open Air Film Festival

Σας παρουσιάζουμε τις ταινίες που έχουμε ήδη σημειώσει στο πρόγραμμα της αγαπημένης θερινής διοργάνωσης.

"Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι" επτά μέρες κλασικού σινεμά στη Ριβιέρα

Η διοργάνωση που αγαπά τον παλιό καλό κινηματογράφο επιστρέφει για 13η χρονιά.

Ζαχαρία Μαυροειδή, πώς έφτιαξες την ελληνική κομεντί του καλοκαιριού;

Με το "Καλοκαίρι της Κάρμεν" ο ταλαντούχος σκηνοθέτης παραδίδει μια σπιρτόζικη και διασκεδαστική ρομαντική κωμωδία, με επίκεντρο τις ερωτικές περιπέτειες ενός τριαντάρη.