Οι Muse «έρχονται» στα Village Cinemas!

Η ταινία που απαθανατίζει την φαντασμαγορική παγκόσμια περιοδεία «Drones» του διάσημου συγκροτήματος προβάλλεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Οι Muse «έρχονται» στα Village Cinemas!

Το αγαπημένο στην Ελλάδα space rock σχήμα με τις indie καταβολές και τους progressive πειραματισμούς, «επισκέπτεται» ξανά τη χώρα δύο χρόνια μετά την τελευταία τους εδώ συναυλία, όχι σε κάποιο στάδιο αλλά στις αίθουσες των Village.

Οι Muse «έρχονται» στα Village Cinemas! - εικόνα 1

Η ταινία «Muse: Drones World Tour» προβάλλεται στις 12/7 στη Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos) και το Βόλο (Village Cinemas), με την Αθήνα να ακολουθεί οκτώ μέρες αργότερα στις 20/7 και το The Mall.

Οι θεατές της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το σόου των Muse σε όλου του το μεγαλείο, καθώς τα ειδικά φώτα LED και λέιζερ που χρησιμοποιεί η μπάντα επί σκηνής θα αναπαρασταθούν στην αίθουσα με ένα μοναδικό light show.

Οι Muse «έρχονται» στα Village Cinemas! - εικόνα 2

Η ταινία γυρίστηκε κατά της περιοδείας «Drones» που ολοκληρώθηκε μετά από 130 συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, και ακούγονται όλα τα αγαπημένα κομμάτια της μπάντας όπως τα «Supermassive Black Hole» και «Knights of Cydonia».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.villagecinemas.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τρόμος και love story στο trailer του "Bones and All" του Λούκα Γκουαντανίνο

Εν αναμονή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας, παίρνουμε μια πρώτη "γεύση" με το trailer που κυκλοφόρησε.

11/08/2022

79ο Φεστιβάλ Βενετίας: Με βαριά ονόματα κι οσκαρικό αέρα

Εξασφαλίζοντας μερικές από τις πλέον αναμενόμενες πρεμιέρες της επόμενης σεζόν, η φετινή κινηματογραφική Μπιενάλε σηκώνει αυλαία στις 31/8 με το "White Noise" του Νόα Μπάουμπακ. Το "α" θα είναι εκεί με διαρκείς ανταποκρίσεις.

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Ρομαντικό δράμα – συνταγή, γεμάτο γραφικούς χαρακτήρες και γλυκόπικρα συναισθήματα που θυμίζουν λογοτεχνικό μπεστ σέλερ ευρείας κατανάλωσης, βασίζονται όμως σε ιδέα του γνωστού σκηνοθέτη Ετόρε Σκόλα.

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Τολμηρή, μα άνιση μείξη κωμωδίας καταστάσεων, κοινωνικής σάτιρας και συγκινητικού μελοδράματος, η οποία μένει υπερβολικά πιστή στο μυθιστορηματικό πρώτο υλικό της.

Ο Αντικαταστάτης

Αστυνομικό θρίλερ με τολμηρά καταγγελτική διάθεση. Αφηγηματικά ακατέργαστο όμως, δυσκολεύεται εξ αρχής να κάνει την ίντριγκά του πραγματικά ενδιαφέρουσα.

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός

"Die Hard" ιδέα από τα Lidl κι από βιβλίο πολεμοχαρή Βρετανού κομάντο με σινε-διεκπεραίωση στον αυτόματο πιλότο.

Μπαραβέντο

Η πρώτη ταινία του δημιουργού τού cinema novo είναι μια εικαστικά ενδιαφέρουσα, στρατευμένη όσο και φολκλορική κοινωνική διαμαρτυρία η οποία χρωστά τη γοητεία της στην απελευθερωτική ποίηση των εικόνων της.