Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 10/5

Ένα πολύκροτο πολιτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την οικογένεια Κένεντι και ένα πρωτοκλασάτο cast έρχεται στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 10/5

Ένα πολύκροτο πολιτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την οικογένεια Κένεντι και ένα πρωτοκλασάτο cast έρχεται στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Η Ενοχή του Κένεντι

Η αληθινή ιστορία πίσω από την υπόθεση που στοίχισε την προεδρία στον Τεντ Κένεντι. Στις 18 Ιουλίου 1969, η εμπλοκή του γερουσιαστή Τεντ Κένεντι σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της νεαρής συνεργάτιδάς του θα σημάνει ταυτόχρονα και το τέλος των προσδοκιών του για την προεδρική θέση.

Το Κουκλόσπιτο του Τρόμου

Η Μιλέν Φαρμέρ πρωταγωνιστεί σε ένα γαλλο-καναδικό horror thriller. Μια διάσημη συγγραφέας τρόμου επιστρέφει στο σπίτι που μεγάλωσε με την αδερφή της. Ανατριχιαστικές κούκλες και νεκρά ζωύφια είναι λίγα μόνο από τα πράγματα στο σκηνικό γύρω τους που προδιαθέτουν τη συνέχεια.

Βηρυτός

Οι Ρόζαμουντ Πάικ και Τζον Χαμ σε ένα κατασκοπικό θρίλερ. Δύο μυστικοί πράκτορες της CIA αναθέτουν σε έναν πρώην Αμερικανό διπλωμάτη να επιστρέψει στον Λίβανο μετά από δέκα χρόνια για να διαπραγματευτεί τη ζωή ενός φίλου του.

Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2

Ο ανακατωσούρης Σάρλι επιστρέφει. Όταν ο μοχθηρός δήμαρχος αποφασίζει να καταστρέψει το πάρκο της πόλης, ο τολμηρός σκίουρος συμμαχεί με μια ετερόκλητη ομάδα με σκοπό να εμποδίσουν τα σχέδιά του και να σώσουν το σπίτι τους.

Πολ Γκογκέν

Ο Βενσάν Κασέλ υποδύεται τον Γάλλο διάσημο ζωγράφο. Το 1891 ο Γκογκέν εγκαταλείπει τα πάντα στο Παρίσι και ταξιδεύει ως την Ταϊτή με σκοπό να βρει την απόλυτη καθαρότητα. Εκεί γνωρίζει την πανέμορφη νεαρή ιθαγενή Τεχούρα, η οποία θα γίνει η σύντροφός του αλλά και η μούσα των πιο σπουδαίων εικαστικών του έργων.

Happy Birthday

Δράμα του Χρίστου Γεωργίου με τον Δημήτρη Ήμελλο. Ένας αστυνομικός των ΜΑΤ ταξιδεύει μαζί με την έφηβη επαναστάτρια κόρη του στο εξοχικό τους, σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει το μεταξύ τους χάσμα και να σώσει ό,τι έχει απομείνει από τη σχέση τους.

Κοκομπλόκο

Κωμωδία με τους Τζον Σένα και Λέσλι Μαν. Όταν τρεις γονείς διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι κόρες τους και μαθαίνουν τι «πονηρό» σχεδιάζουν για τον χορό αποφοίτησης, ξεκινούν ένα κυνήγι για να προλάβουν... το κακό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.