Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 15/2

Η μαγευτική ρομαντική ιστορία της «Μορφής του Νερού» σε σκηνοθεσία Γκιγέρμο ντελ Τόρο, υποψήφια για 13 βραβεία Όσκαρ, έρχεται στις αίθουσες.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 15/2

Η μαγευτική ρομαντική ιστορία της «Μορφής του Νερού» σε σκηνοθεσία Γκιγέρμο ντελ Τόρο, υποψήφια για 13 βραβεία Όσκαρ, έρχεται στις αίθουσες.

Η Μορφή του Νερού

Δεκατρείς οσκαρικές υποψηφιότητες για μια ερωτική ιστορία ρομαντικής φαντασίας. Η ζωή της μοναχικής Ελάιζα αποκτά νόημα και ουσία όταν αποφασίζει να σώσει ένα αμφίβιο πλάσμα που βρίσκεται φυλακισμένο σε μία δεξαμενή στο μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφάλειας όπου εργάζεται ως καθαρίστρια.

Black Panther

Άλλος ένας ήρωας της Marvel κάνει (αυτόνομο) κινηματογραφικό ντεμπούτο. Ο Τ’ Τσάλα, μετά το θάνατο του πατέρα του, βασιλιά της αφρικανικής Γουάντα, επιστρέφει στην κρυφή, απομονωμένη αλλά τεχνολογικά υπερεξοπλισμένη πατρίδα του για να αναλάβει τα καθήκοντα του βασιλιά.

Το Φεγγάρι του Δία

Κοινωνική αλληγορία φαντασίας του Κορνέλ Μουντρούτσο («Λευκός Θεός»). Ένας νεαρός Σύρος πρόσφυγας, στην προσπάθειά του να περάσει λαθραία από τη Σερβία στην Ουγγαρία, δέχεται τα πυρά ενός συνοριοφύλακα στο στήθος. Όμως, αντί να πέσει νεκρός, με ένα μυστηριώδη τρόπο αποκτά την ικανότητα να πετάει.

Winchester: Το Σπίτι των Φαντασμάτων

Γοτθικό θρίλερ τρόμου με την Έλεν Μίρεν. Μια δαιδαλώδης επταώροφη έπαυλη κοντά στο Σαν Φρανσίσκο είναι γνωστή ως η πιο στοιχειωμένη στον κόσμο, καθώς στα άπειρα δωμάτιά της δεν κατοικούν άνθρωποι, αλλά εκατοντάδες εκδικητικά φαντάσματα τα οποία έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την κληρονόμο της έπαυλης, Σάρα Ουίντσεστερ.

Η Κόρη της Απρίλ

Μεξικάνικο οικογενειακό δράμα του Μισέλ Φράνκο («Μετά τη Λουτσία»). Όταν η 17χρονη Βαλέρια μένει έγκυος, τα οικονομικά της προβλήματα μεγαλώνουν παράλληλα με τον φόβο της απέναντι στη νέα της ευθύνη. H ετεροθαλής αδελφή της αποφασίζει να καλέσει την επί χρόνια απούσα μητέρα τους για να την βοηθήσει όταν γεννηθεί το μωρό, αλλά σύντομα αποκαλύπτονται οι λόγοι για τους οποίους οι δύο αδελφές κρατούσαν τη μητέρα τους σε απόσταση.

Το Γατοξόρκι

Βραζιλιάνικο animation. Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το τεράστιο γατο-κοστούμι που αναγκάζεται να φορά. Όταν ζητάει τη βοήθεια ενός μάγου για να αλλάξει τη ζωή του, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα καθώς από λάθος μεταμορφώνεται σε αυτό που μισεί περισσότερο, το κοστούμι του...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.