Επιτέλους! Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το «Solo: A Star Wars Story»

Οι πρώτες εικόνες της spin off ταινίας του «Star Wars» αφιερωμένης στον Χαν Σόλο με το διαστημόπλοιο Μιλένιουμ Φάλκον σε πλήρη δράση.

Επιτέλους! Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το «Solo: A Star Wars Story»

Το ολοκληρωμένο τρέιλερ της spin off ταινίας του «Star Wars» αφιερωμένης στον Χαν Σόλο σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ έκαναν την πρεμιέρα τους μία μέρα μετά το πρώτο teaser που προβλήθηκε στον τελικό του Super Bowl.

Επιτέλους! Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το «Solo: A Star Wars Story» - εικόνα 1

Επιτέλους παίρνουμε μια γεύση από την ταινία που διαδέχεται το «Rogue One: A Star Wars Story» και ανατρέχει στην ιστορία του Χαν Σόλο και πώς γνωρίστηκε με τον πιστό του σύντροφο Τσουμπάκα. Το τρέιλερ αποκαλύπτει τον Ντόναλντ Γκλόβερ -που ίσως θυμάστε από τη σειρά «Atlanta»- στο ρόλο του κομβικού χαρακτήρα στο «Star Wars» Λάντο Καλρίζιαν, αλλά και τους Εμίλια Κλαρκ (λέγε με και Καλίσι), Γούντι Χάρελσον με τον ηθοποιό Έιντεν Έρενριχ να εμφανίζεται ως Χαν Σόλο υποσχόμενος πως θα γίνει «ο καλύτερος πιλότος στον γαλαξία». Την παραστάση βέβαια κλέβει στο τέλος το ρεσιτάλ του διαστημόπλοιου Μιλένιουμ Φάλκον.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.