Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 9/11

Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ και Γουίλεμ Νταφόε ταξιδεύουν σε first class θέση στην θρυλική ταχεία «Οριάν Εξπρές» της Αγκάθα Κρίστι.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 9/11

Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ και Γουίλεμ Νταφόε ταξιδεύουν σε first class θέση στην θρυλική ταχεία «Οριάν Εξπρές» της Αγκάθα Κρίστι.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Το απόλυτο all star cast… επιβιβάζεται στο διασημότερο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πολυτελούς τρένου «Οριάν Εξπρές» στην Ευρώπη, ένας επιβάτης δολοφονείται και ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό καλείται να ανακαλύψει τον δολοφόνο ανάμεσα σε δεκατρείς επιβάτες-υπόπτους, πριν αυτός ή αυτή χτυπήσει ξανά.

Όταν ο Μαρξ Συνάντησε τον Ένγκελς

Ιστορικό δράμα του Ραούλ Πεκ. Όταν στο Παρίσι του 1844 ο 26χρονος Καρλ Μαρξ συναντά τον νεαρό Φρίντριχ Ένγκελς, γεννιέται μια δυνατή φιλία αλλά και μία από τις πιο σημαντικές και επιδραστικές πολιτικές θεωρίες.

Οι Γάτες της Κωνσταντινούπολης

Το πορτρέτο της Πόλης μέσα από ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ. Μια περιπλάνηση στα σοκάκια, τις αγορές, το λιμάνι και τις ταράτσες της Κωνσταντινούπολης μέσα από τις ιστορίες επτά γατών και των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Μια Χαρούμενη Οικογένεια

Animation για μια συνηθισμένη οικογένεια που μετατρέπεται σε παρέα αστείων τεράτων. Πολλή δουλειά, χρέη και προβλήματα στο σχολείο απασχολούν την τετραμελή οικογένεια Γουίσμποουν με αποτέλεσμα να απομακρύνονται μεταξύ τους ολοένα και πιο πολύ. Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθούν σαν οικογένεια, η μαμά Έμμα οργανώνει μια βραδινή οικογενειακή έξοδο, όμως τα σχέδιά της παίρνουν διαφορετική τροπή… Μια κακιά μάγισσα τους μεταμορφώνει σε τέρατα και ο μόνος τρόπος για να λυθούν τα μάγια είναι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι!

Για Καλό και Για Κακό

Ρομαντική κομεντί με τους Φρανσουά Νταμιέν και Σεσίλ ντε Φρανς. Όλα ανατρέπονται στη ζωή του Ερουάν όταν μαθαίνει ότι ο άντρας που τον μεγάλωσε με στοργή και αγάπη δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Μετά από διακριτική έρευνα για να βρει τον βιολογικό του πατέρα εντοπίζει τον Τζόσεφ, έναν αξιαγάπητο παππούλη, ενώ παράλληλα γνωρίζει και την όμορφη Άννα. Όλα ανατρέπονται και πάλι, όταν αποδεικνύεται ότι η Άννα είναι η κόρη του Τζόσεφ…

Saw: Legacy

Ο ματωμένος θρύλος του Τζίγκσο συνεχίζεται. Μια σειρά φρικτών φόνων φέρει τη σφραγίδα του αιμοσταγούς δολοφόνου Τζίγκσο, ο οποίος είναι νεκρός για πάνω από δέκα χρόνια, και βάζει την αστυνομία σε ένα σατανικό παιχνίδι που φαίνεται να είναι μόνο στην αρχή… Ο διεστραμμένος Τζον Κράμερ-Τζίγκσο έχει επιστρέψει ή πίσω από τις δολοφονίες κρύβεται κάποιος μιμητής του;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.