Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι

Η πλατεία Μπουρναζίου αποκτά και πάλι το δικό της σινε-στέκι.

Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι

Τα δυτικά προάστια αποκτούν ένα νέο κινηματογραφικό στέκι στην Πλατεία Μπουρναζίου.

Το WestCity Cinemas ανοίγει στη θέση επί χρόνια κλειστού miniplex Σινέ Σίτυ, που επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο κι εκσυγχρονισμένο, με τέσσερις αίθουσες και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό προβολών για την καλύτερη δυνατή σινε-εμπειρία. Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά αλλά και για ιδιωτικές προβολές, όπως επίσης κι ένα διασκεδαστικό game room με τις καλύτερες κονσόλες και με φανταστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Σημειώστε, τέλος, ότι στις οθόνες του WestCity Cinemas θα προβάλλονται και μεγάλα αθλητικά γεγονότα! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.westcitycinemas.gr.

Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι - εικόνα 1
Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι - εικόνα 2

Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι - εικόνα 3

Ένα πολυσινεμά (ξανα)ζωντανεύει στο Περιστέρι - εικόνα 4

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Πέθανε Αγάπη Μου": Ένα ατμοσφαιρικό πορτρέτο ψυχολογικής κατάρρευσης προσεχώς στα σινεμά

Η πρώτη συνεργασία της Τζένιφερ Λόρενς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον από την σκηνοθέτη του Πρέπει Να Μιλήσουμε Για Τον Κέβιν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/11/2025

Athens Palestine Film Festival 2025: Sold-out η πρεμιέρα που δίνει το σήμα για το τελικό πρόγραμμα του

Στην τέταρτη χρονιά του, το Athens Palestine Film Festival συνεχίζει να φέρνει κοντά δημιουργούς, διανοούμενους και κοινό για να αναδείξει τη δύναμη του σινεμά ως πράξη αλήθειας.

Θανάση Βασιλείου, πώς γύρισες ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της χρονιάς;

Ο σκηνοθέτης μοιράζεται με το "α" το ημερολόγιο γυρισμάτων του "Λο", της βιωματικής ταινίες που θίγει το πένθος, αλλά και τον πόνο των αποσιωπημένων μυστικών.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (13-19/11)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

"Cinema made in Italy/Αthens": Άρωμα Ιταλίας στην μεγάλη οθόνη

Πρεμιέρες, νέα ταλέντα, αποκατεστημένα αριστουργήματα σε ένα τριήμερο αφιέρωμα στη Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

"Οβολός": Ο Κώστας Χαραλάμπους επιστρέφει με τη νέα του ταινία

Μια ταινία για την εξάρτηση του ανθρώπου από το χρήμα βασισμένη σε ένα από τα πιο γνωστά μυθιστορήματα του Ν. Καζαντζάκη.

Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επανενώνονται στο teaser του "Ο Διάβολος Φοράει Prada 2"

Πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο σίκουελ που τοποθετείται στον κόσμο του Τύπου και της υψηλής μόδας.