Εγώ, ο Απαισιότατος 3

2,5

Η τρίτη ταινία της σειράς είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στις περιπέτειες του Γκρου, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης.

Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία. Η τρίτη ταινία είναι μια διασκεδαστική προσθήκη στις περιπέτειες του Γκρου, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης.

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 - εικόνα 1

Η τεράστια επιτυχία τού «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» και η φρενίτιδα των Μίνιονς που τη διαδέχτηκε οδήγησαν σχεδόν αυτόματα σε άλλο ένα σίκουελ. Πλέον ο Γκρου έχει περάσει στην πλευρά των «καλών» και ως πράκτορας καλείται να αντιμετωπίσει τον πρώην σταρ των ’80s και νυν κακοποιό Μπαλτάζαρ Μπρατ. Η νοσταλγία για την αισθητική εκείνης της περιόδου φαίνεται ότι έφτασε και στα blockbuster animations, καθώς τα όπλα του Μπρατ περιλαμβάνουν ένα walkman, έναν κύβο του Ρούμπικ και τις... θανατηφόρες χορευτικές κινήσεις του.

Ο Μπρατ γίνεται με ευκολία ο πιο επιτυχημένος νέος χαρακτήρας των ταινιών, καθώς πραγματοποιεί διαρρήξεις ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον, ενώ προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φιλμ. Ο Γκρου αδυνατεί να τον συλλάβει κι έτσι η υπηρεσία των απολύει. Άνεργος και απογοητευμένος, ανακαλύπτει από το πουθενά τον δίδυμο αδερφό του, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει. Η τρίτη ταινία της σειράς είναι μια διασκεδαστική κινηματογραφική προσθήκη στον κόσμο των Μίνιονς, δείχνει όμως κάποια σημάδια κόπωσης, ενώ η εμφάνιση του άγνωστου αδερφού χάνει γρήγορα το ενδιαφέρον της.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: U.I.P.

Περισσότερες πληροφορίες

Εγώ, ο Απαισιότατος 3

Despicable Me 3
2,5
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 90 '
  • Πιέρ Κοφέν

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
01/05/2024

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.