Πλήρες πρόγραμμα και χάρτης προβολών του 7ου Athens Open Air Film Festival!

Η Αθήνα μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο θερινό σινεμά.

Πλήρες πρόγραμμα και χάρτης προβολών του 7ου Athens Open Air Film Festival!

Το 7ο Athens Open Air Film Festival μεταμορφώνει την Αθήνα σε ένα απέραντο θερινό σινεμά, προσκαλώντας μας σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική περιπέτεια σε κάθε απίθανη γωνιά της πόλης από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβρη, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Το αφιέρωμα «British Gothic» αποτελεί αφετηρία της φετινής διοργάνωσης ξεκινώντας με την ανατριχιαστική ταινία «Η Παρέα των Λύκων» του Νιλ Τζόρνταν την Τρίτη 13/6 στην Πειραιώς 260, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε σε όλη την πόλη, φτάνοντας από το Θέατρο του Λυκαβηττού μέχρι την παραλία του Αγ. Κοσμά για μια αξέχαστη «παραθαλάσσια» προβολή του «Μεγάλου Λεμπόφσκι».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Δείτε το χάρτη με όλα τα σημεία των προβολών:

Δείτε το χάρτη με όλα τα σημεία των προβολών:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο βλέπουμε στους κινηματογράφους αυτό το ΠΣΚ

Η άποψη του "α" για τις πρεμιέρες που παίζονται στα σινεμά της Αθήνας από τις 29 Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
30/01/2026

Κατέφθασαν οι πρώτες εικόνες των κινηματογραφικών Beatles

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση των τεσσάρων ηθοποιών μας κάνει να ανυπομονούμε για τις τέσσερις ταινίες του Σαμ Μέντες.

Μερικές ταινίες που πρέπει να δεις πριν το "Ανεμοδαρμένα Ύψη", σύμφωνα με την Έμεραλντ Φένελ

Η σκηνοθέτιδα που αναβιώνει το κλασσικό μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη μοιράστηκε τις "ταινίες-έμπνευση" που πρέπει να δούμε πριν την πρεμιέρα του "Ανεμοδαρμένα Ύψη" στις 12/02.

Εύα Στεφανή, πώς ήταν να μπαίνεις στην "Καρδιά του Ταύρου";

Μιλήσαμε με την καταξιωμένη Ελληνίδα σκηνοθέτρια για το τελευταίο της πρότζεκτ, τη σχέση της με τον εμβληματικό χορογράφο Δημήτρη Παπαϊωάννου και την άνθηση του ελληνικού ντοκιμαντέρ.

"Οι Ζωές των Άλλων": Το αριστούργημα του γερμανικού κινηματογράφου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η πολυβραβευμένη ταινία επανέρχεται για 7 μοναδικές προβολές, αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναός.

Σε άλλα νέα, ο Tyler, the Creator θέλει να παίξει σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Μετά τον ρόλο του στο "Marty Supreme", ο διάσημος ράπερ δεν θα ησυχάσει αν δεν παίξει στο μοναδικό σύμπαν του Γιώργου Λάνθιμου.

Τελικά, αξίζει το hype το "Sirat";

Το υπνωτιστικό θρίλερ του Όλιβερ Λάσε έρχεται στις ελληνικές αίθουσες μετά από μια ηχηρή παρουσία κατά την περίοδο των βραβείων και είναι σίγουρο πως θα σας σοκάρει.