Δείτε τα καλύτερα τρέιλερ της εβομάδας!

Το νέο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι», η επιστροφή του σκανδιναβού υπερήρωα στο «Thor: Ragnarok», το βλάσφημο «The Little Hours» και το «Άφτερλωβ» μία από τις πιο αναμενόμενες ελληνικές ταινίες της χρονιάς, ανάμεσα στα νέα τρέιλερ πουξεχωρίσαμε την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε τα καλύτερα τρέιλερ της εβομάδας!

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα καλύτερα νέα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα!

«Πόλεμος των Άστρων: Οι Τελευταίοι Τζεντάι»



Με σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές το πρώτο τρέιλερ για το όγδοο μέρου του αστρικού έπους «σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά» φέρνει θετικές πρώτες εντυπώσεις για την ταινία με τον Ράιαν Τζόνσον («Looper») στη θέση του σκηνοθέτη. To «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14/12.

«Thor: Ragnarok»



Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Ταίκα Γουαϊτίτι («What We Do In The Shadows») αναλαμβάνει για πρώτη φορά το τεράστιο μπάτζετ ενός επιτυχημένου blockbuster κι από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά. Το τρέιλερ του «Thor: Ragnarok» αφαιρεί τη σοβαροφάνεια που μας έχουν συνηθίσει στο παρελθόν οι υπερηρωικές ταινίες και μας δείχνει χιουμοριστικά στιγμιότυπα που «κλείνουν το μάτι» στους οπαδούς των κόμιξ και όχι μόνο.

«The Little Hours»



Το τρίο των κωμικών ηθοποιών Άλισον Μπρι, Όμπρεϊ Πλάζα και Κέιτ Μικούτσι πρωταγωνιστεί στην ταινία... προσβολή στα θεία «The Little Hours» του Τζεφ Μπένα. Υποδύονται τρεις σεξουαλικά αχόρταγες καλόγριες με ασυγκράτητες διαθέσεις προς οποιοδήποτε αρσενικό, σε μια ταινία που προβλέπεται ξεκαρδιστική χάρη στο απενοχοποιημένο φαν της.

«Detroit»



Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθεσίας Κάθριν Μπίγκελοου («The Hurt Locker», «Zero Dark Thirty») επιστρέφει ένα ακόμη πολιτικά φορτισμένο δράμα. Το «Detroit» παίρνει το όνομά του από την αμερικανική μητρόπολη και τοποθετείται χρονικά το 1967 την περίοδο που έλαβε χώρα στους δρόμους της πόλης η οργισμένη εξέγερση των Αφροαμερικανών. Πρωταγωνιστής είναι ο Τζον Μπογιέγκα («Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει») ως υπεύθυνος ασφάλειας που μπλέκεται στις ταραχές.

«American Assassin»



Ο Μάικλ Κίτον («Birdman ή Η Απρόσμενη Αρετή της Αφέλειας») προπονεί τον Ντύλαν Ο'Μπράιεν («Deepwater Horizon») ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τους τρομοκράτες που ευθύνονται για το θάνατο της κοπέλας του, στην κινηματογραφική μεταφορά του όμοτιτλου βιβλίου του Βινς Φλιν.

«Άφτερλωβ»



Το αναμενόμενο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Στέργιου Πάσχου, με συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Λοκάρνο και διπλά βραβευμένο στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, αφηγείται την ιστορία εμμονικού έρωτα του πρωταγωνιστή Χάρη Φραγκούλη για την Ηρώ Μπέζου η οποία «παγιδεύεται» μαζί του σε μια πολυτελή έπαυλη εν μέσω καύσωνα.

«Ο Γιός της Σοφίας»



Η δεύτερη μεγάλου μήκους της Ελίνας Ψίκου («Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά») πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα απεικονίζοντας την ιστορία του εντεκάχρονου Μίσα, που καταφθάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004 για να ζήσει με τη μητέρα του, Σοφία, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχωρισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (25/4-1/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.