Προσωπικά Μυστικά

1

Hi tech θρίλερ φορτωμένο ευκολίες και απιθανότητες.

Προσωπικά Μυστικά

Hi tech θρίλερ φορτωμένο ευκολίες και απιθανότητες.

Προσωπικά Μυστικά - εικόνα 1

O Μάικ Ράιαν είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Όταν όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεαρό Εντ, ευφυέστατο υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας του ο οποίος φλερτάρει την κόρη του, και τον απολύει, βλέπει ολόκληρη τη ζωή του να καταρρέει... online. Μήπως η υπόθεση σας θυμίζει κάτι; Το «Ακρωτήρι του Φόβου» δανείζει πολλές από τις ιδέες του (μέχρι και τον ξυλοδαρμό-παγίδα­) σε αυτό το hi tech θρίλερ του Τζον Μουρ («Max Payne», «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα»), το οποίο δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο, φυσικά, τη σκορσεζική σκηνοθετική δυναμική και αλληγορική διάθεση. Αντίθετα, φορτωμένο αμέτρητες ευκολίες και απιθανότητες, οδηγείται με αυτόματο πιλότο στο πιο βαρετά προβλέψιμο φινάλε.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 95΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Προσωπικά Μυστικά

I.T.
1
  • Θρίλερ
  • 2016
  • Διάρκεια: 95 '
  • Τζον Μουρ

Ο Μάικ Ράιαν είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Όταν όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με τον νεαρό Εντ, υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας του, και τον απολύει, βλέπει τη ζωή του να καταρρέει… online.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Λάνθιμος διηγείται κατασκότεινες "Ιστορίες Καλοσύνης"

Επιστροφή στην εποχή του "Κυνόδοντα" και των "Άλπεων" για τον Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος αν και εντυπωσιάζει με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση δεξιοτεχνία του, κινδυνεύει να χάσει πολλούς από τους όψιμους θαυμαστές του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/05/2024

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.