Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς

2

Πιο αστεία, αλλά όχι και πιο πρωτότυπη από την προηγούμενη ταινία.

Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς

Έπειτα από μια νύχτα πάθους με έναν γοητευτικό Αμερικανό, η Μπρίτζετ ξανασυναντά τον Μαρκ Ντάρσι και διαπιστώνει πως η μεταξύ τους ερωτική έλξη είναι πάντα δυνατή. Οπότε σε ποιον λένε τώρα τα νέα του θετικού τεστ εγκυμοσύνης; Οι περιπέτειες της χαριτωμένης «γεροντοκόρης» συνεχίζονται με σταθερή, κεκτημένη ταχύτητα. Πιο αστεία, αλλά όχι και πιο πρωτότυπη από την προηγούμενη ταινία.

Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς - εικόνα 1

Μπορεί να άργησε 12 ολόκληρα­ χρόνια να επιστρέψει στην οθόνη, όμως η Μπρίτζετ δεν έχασε σχεδόν τίποτε από την αδέξια χαριτωμενιά και το αυτοσαρκαστικό βρετανικό χιούμορ της. Τουλάχιστον για ένα μεγάλο μέρος της τρίτης ταινίας (σαφώς αστειότερη απ’ ό,τι η προηγούμενη), στην οποία έπειτα από μια νύχτα πάθους με έναν γοητευτικό Αμερικανό εκείνη ξανασυναντά τον Μαρκ Ντάρσι και διαπιστώνει πως η μεταξύ τους ερωτική έλξη­ είναι πάντα δυνατή.
Οπότε σε ποιον λένε τώρα τα νέα του θετικού τεστ εγκυμοσύνης; Όσο η προσοχή είναι στραμμένη στην Μπρίτζετ, και με τη βοήθεια της απολαυστικά ατακαδόρισσας γυναικολόγου Έμα Τόμσον, οι αστείες περιπέτειες της 43χρονης πλέον «γεροντοκόρης» συνεχίζονται με σταθερή, κεκτημένη ταχύτητα. Και αν ο Χιου Γκραντ είναι αυτήν τη φορά απών, η Ρενέ Ζελβέγκερ εξακολουθεί να νιώθει άνετα στο ρόλο που της χάρισε την πρώτη οσκαρική υποψηφιότητα. Μέχρι που η πλοκή εστιάζει στους ανταγωνιστικούς μεταξύ τους μπαμπάδες και στο εργασιακό δράμα της πρωταγωνίστριας, προσγειώνοντας έτσι το κωμικό ρομάντζο στην προβλέψιμη και αφελή μετριότητα.

Μ. Βρετανία, ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 122΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς

Bridget Jones's Baby
2
  • Κομεντί
  • 2016
  • Διάρκεια: 123 '
  • Σάρον Μαγκουάιρ

Έπειτα από μια νύχτα πάθους με έναν γοητευτικό Αμερικανό, η Μπρίτζετ ξανασυναντά τον Μαρκ Ντάρσι και διαπιστώνει πως η μεταξύ τους ερωτική έλξη είναι πάντα δυνατή. Οπότε σε ποιον λένε τώρα τα νέα του θετικού τεστ εγκυμοσύνης;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σχέση του συγγραφέα Πολ Όστερ με τον κινηματογράφο

Θυμόμαστε τα βιβλία του εμβληματικού συγγραφέα που έγιναν ταινίες αλλά και τα φιλμ που ο ίδιος σκηνοθέτησε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
01/05/2024

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά το καλοκαίρι

Χαρτογραφούμε το τοπίο των κυκλοφοριών που πρόκειται να μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Χωρίς "Αντιπάλους" - 5 καυτά ερωτικά τρίγωνα του σινεμά

Μια λίστα ταινιών που πρέπει να δείτε αν ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το throuple των Ζεντάγια - Μάικ Φάιστ - Τζος Ο’Κόνορ.

Αθηναϊκή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ "Εμπρός: ένα ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο"

Ένα ντοκιμαντέρ της Άλκηστις Καφετζή για την αυτοδιαχείριση, τη πολυφωνία και την αντίσταση.

Τα ευρωπαϊκά βραβεία animation Emile Awards στο Animasyros 2024

Η μεγάλη γιορτή των ευρωπαϊκών βραβείων κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά για να βραβεύσει τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Το ντοκιμαντέρ "Εκείνη τη μέρα" των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Ένα φιλμικό δοκίμιο πάνω στη σχέση ανθρώπινου και μη ανθρώπινου κόσμου με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021.

Ελληνικό box office: Οι θεατές "άνοιξαν την πόρτα"

Το θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" γέμισε τις αίθουσες και έκανε ρεκόρ ανοίγματος τετραημέρου, ξεπερνώντας κι αυτό της "Φόνισσας", με 81.666 θεατές.