Δείτε την απόλυτη μάχη «Batman v Superman» με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε την υπερηρωική τιτανομαχία δια χειρός Ζακ Σνάιντερ

Δείτε την απόλυτη μάχη «Batman v Superman» με το αθηνόραμα club

Το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ («300») φέρνει τις σχέσεις των δυο υπερηρώων στα άκρα. Ο Μπάτμαν, βλέποντας με καχυποψία τις πράξεις του Σούπερμαν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε ένα μικρό θεό, επισκέπτεται τη Μητρόπολη για να περιορίσει την ανεξέλεγκτη εξουσία του. Όσο οι δύο υπερήρωες είναι απορροφημένοι στις μεταξύ τους φιλονικίες, ο Λεξ Λούθορ έχει βάλει μπροστά ένα σατανικό σχέδιο που απειλεί να εξοντώσει την πόλη... Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στο ρόλο του Σούπερμαν, με τον Μπεν Άφλεκ να ερμηνεύει για πρώτη φορά τον Μπάτμαν ξεσηκώνοντας μεγάλη συζήτηση για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της στολής. Για μια ακόμη φορά οι απαντήσεις θα δοθούν στην οθόνη.

Δείτε το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.