Δείτε τον καινούργιο Ταραντίνο με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε τους «Μισητούς Οκτώ».

Δείτε τον καινούργιο Ταραντίνο με το αθηνόραμα club

O Κουεντίν Ταραντίνο, ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς auteurs των καιρών μας, επιστρέφει για δεύτερη φορά στον τόπο του γουέστερν εγκλήματος, μετά το «Django, ο Τιμωρός». Οι «Μισητοί Οκτώ», που κυκλοφορούν ελεύθεροι στις ελληνικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα, αποτελούν τη νέα μεταμοντέρνα καουμπόικη περιήγησή του στη χώρα της αυτοδικίας και της βασιλείας του νόμου του ισχυρού. Ο Ταραντίνο μάς ταξιδεύει στη μετεμφυλιακή Αμερική, όπου εννιά άνθρωποι με άγνωστα κίνητρα βρίσκονται στριμωγμένοι μέσα σε ένα χάνι του ορεινού Γουαϊόμινγκ. Πιο συγκεκριμένα, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, η γυναίκα που έχει συλλάβει και επτά οπλισμένοι χαρακτήρες, συνθέτουν μια ετερόκλητη ομάδα που υπακούει μόνον στο νόμο... του μολυβιού. Ο πανούργος Ταραντίνο, παίρνει αμέτρητα σινεφίλ δάνεια από τους σπεσιαλίστες του είδους, από τον Χάουαρντ Χοκς και τον Σέρτζιο Λεόνε μέχρι τον Σαμ Πέκινπα και τον Σέρτζιο Κορμπούτσι, στήνει υπέροχα σούπερ σινεμασκόπ κάδρα και αφήνει τον βιρτουόζο Ένιο Μορικόνε να κεντήσει στο πεντάγραμμο, για να παραδώσει ένα από τα απολαυστικότερα δείγματα κινηματογραφικής γραφής του.

Δείτε τους «Μισητούς Οκτώ» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Ακολουθεί το τρέιλερ του ταραντινικό γουέστερν παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.