Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «X-Men: Apocalypse»

Ένας νέος κακός φέρνει τα πάνω-κάτω στην αγαπημένη ομάδα μεταλλαγμένων που ετοιμάζεται για την έκτη επιστροφή της στην οθόνη

Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «X-Men: Apocalypse»

Ο σεναριογράφος Σάιμον Κίνμπεργκ (του «Sherlock Holmes» και των προηγούμενων τριών «X-Men») έρχεται να προσθέσει έναν παλιό μεταλλαγμένο γνώριμο στη νέα ταινία της υπερηρωικής σειράς: ο Apocalypse (με τη φωνή του Όσκαρ Άιζακ) είναι ένας πανάρχαιος απόλυτος κακός που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ήρωές μας –«ανίκητος και ολοκληρωτικά καταστροφικός»–, ενώ το ταξίδι στο παρελθόν της προηγούμενης ταινίας άλλαξε το μέλλον όπως το ξέραμε, προσφέροντας τη δυνατότητα να επιστρέψουν παλιοί χαρακτήρες του franchise (Τζιν Γκρέι, Cyclops, Nightcrawler) με νέο και νεανικό πρόσωπο. Από την άλλη, οι Ίαν ΜακΚέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ δεν θα δώσουν το «παρών», ενώ η Τζένιφερ Λόρενς κάνει εδώ την τελευταία της εμφάνιση ως Mystique.

Η ιστορία του «X-Men: Apocalypse» βρίσκει τον καθηγητή Τσαρλς Φράνσις Εξέβιερ να προσπαθεί να βρει την ήπια φόρμουλα συμβίωσης μεταλλαγμένων-ανθρώπων, ενώ η Mystique (Τζένιφερ Λόρενς) έχει αποφασίσει να διευθετήσει το ζήτημα με έναν πιο άκομψο και βίαιο τρόπο. Ο Μαγκνέτο από την άλλη βρίσκεται στην Πολωνία για να ησυχάσει από τους μεταλλαγμένους μπελάδες… Όλα αυτά μέχρι ο Apocalypse αποφασίζει να τον στρατολογήσει.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse», το οποίο κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου του 2016.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τι νέο θα δούμε στα θερινά σινεμά αυτό το ΠΣΚ

Οι νέες ταινίες που παίζουν σε open air και μη κινηματογράφους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2025

Η διεθνής σταρ Βίκι Κριπς μας μιλά για το "Καυτό Γάλα" και τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Μία από τις πλέον καταξιωμένες Ευρωπαίες ηθοποιούς απαντά στις ερωτήσεις μιας για το ψυχόδραμα της οσκαρικής Ρεμπέκα Λένκιεβικζ.

Μάγια, ζόμπι και πινγκ πονγκ στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Αυτές είναι οι πρώτες πέντε ταινίες που ξεχωρίζουμε από την κινηματογραφική διοργάνωση που βρίσκεται εν εξελίξει.

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πόρτες της και μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα τα σινεμά (11-17/9)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε αποκλειστικά στο "α" το τρέιλερ της ταινίας που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες

Το "Ένα Απλό Ατύχημα" του Ιρανού Τζαφάρ Παναχί θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Οκτωβρίου.

Από τον Βέντερς στον Λάνθιμο: Τα κινηματογραφικά events της Στέγης Ωνάση

Η ανακοίνωση του προγράμματος του φορέα επιφύλασσε πολλές κινηματογραφικές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τους σινεφίλ.