Οι συντελεστές του «Birdman» μιλούν σε αποκλειστικό βίντεο

Ο σκηνοθέτης της φιλόδοξης δραμεντί Αλεχάντρο Ινιαρίτου και οι πρωταγωνιστές Μάικλ Κίτον, Έντουαρντ Νόρτον, Ναόμι Γουότς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Έμα Στόουν μιλούν σε βίντεο.

Οι συντελεστές του «Birdman» μιλούν σε αποκλειστικό βίντεο

Μετά το αμήχανο «Biutiful» ο διπλά υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεχάντρο Ινιαρίτου δοκιμάζει να ξαναμιλήσει αγγλικά («21 Γραμμάρια»), δίνοντας στον Μάικλ Κίτον την ερμηνευτική ευκαιρία καριέρας να υποδυθεί… τον εαυτό του. Έναν ξεπεσμένο πλέον σταρ δηλαδή, ο οποίος έγινε διάσημος υποδυόμενος έναν κινηματογραφικό υπερήρωα. Στο «Birdman», o Ρίγκαν Τόμσον δοκιμάζει να ανεβάσει ένα βασισμένο σε διηγήματα του Ρέιμοντ Κάρβερ θεατρικό έργο στο Μπρόντγουεϊ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αντιπαρέλθει τα οικογενειακά, επαγγελματικά και ψυχολογικά του προβλήματα.

Με υπότιτλο «Η Απρόσμενη Αρετή της Άγνοιας» και γυρισμένη με χορογραφημένα πλάνα μεγάλης διάρκειας και γεμάτη μαύρο χιούμορ, η σινεφίλ αυτή ματιά πάνω στη σχέση ζωής και τέχνης, στην αναζήτηση της αναγνώρισης και στο πραγματικό νόημα της αγάπης αποτέλεσε την επίσημη πρεμιέρα του τελευταίου Φεστιβάλ Βενετίας, δεν μπόρεσε όμως να συνοδεύσει τις διθυραμβικές κριτικές με κάποιο βραβείο. Μήπως τα Όσκαρ θα έχουν διαφορετική γνώμη;

Ο σκηνοθέτης της φιλόδοξης δραμεντί Αλεχάντρο Ινιαρίτου και οι πρωταγωνιστές Μάικλ Κίτον, Έντουαρντ Νόρτον, Ναόμι Γουότς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Έμα Στόουν μιλούν παρακάτω σε αποκλειστικό υποτιτλισμένο featurette


Birdman Story Featurette greek subs by athinorama

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Έρχονται κλασικά ιαπωνικά αριστουργήματα στα θερινά σινεμά

Ακίρα Κουροσάβα, Μίκιο Ναρούσε, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Γιασουχίρο Όζου, Κον Ιτσικάουα, Κιγιόσι Κουροσάουα, Τακάσι Μίικε, Τεϊνοσουκε Κινουγκάσα, Χιρόσι Τετσιγκαχάρα & Μασάκι Κομπαγιάσι, σε ένα αφιέρωμα στους Ιαπωνικούς κινηματογραφικούς θησαυρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Στο φεστιβάλ Αγών το σινεμά συναντά την αρχαιολογία

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα της διοργάνωσης όπου η ιστορία εμπνέει τον κινηματογράφο.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Το Megalo (χαμένο) στοίχημα του Φράνσις Κόπολα

Διπλά βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του "Νονού" παρουσιάσε στις Κάννες το κινηματογραφικό σχέδιο στο οποίο επένδυσε σαράντα χρόνια από τη ζωή του. Το "Megalopolis", όμως, αποδείχτηκε δυστυχώς μια εκκωφαντική αποτυχία.

Το "Λώξη" δεν είναι μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη ηθοποιό με σύνδρομο Down

Οι σκηνοθέτες της ταινίας για την Λωξάνδρα Λούκας που έγραψε ιστορία παίζοντας στο Εθνικό Θέατρο, μιλούν στο "α" για το πολύτιμο φιλμ τους.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τα "Φτηνά Τσιγάρα"

"Έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου" σχολίασε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη είναι μητέρα και κόρη στο "Πολύδροσο" του The Boy

Οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη μιλούν στο "α" για τη συμμετοχή τους στο ατμοσφαιρικό δράμα που ψηλαφεί τις έννοιες της μητρότητας και της απώλειας.