Δείτε πώς γυρίστηκε το «Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή» σε αποκλειστικό κλιπ!

Παρακολουθήστε το τρίλεπτο υποτιτλισμένο βίντεο και μάθετε πώς η Weta Digital μετέτρεψε την sci-fi περιπέτεια σε μια φαντασμαγορική επίδειξη των πλέον εξελιγμένων οπτικών εφέ.

Δείτε πώς γυρίστηκε το «Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή» σε αποκλειστικό κλιπ!

Το βιβλίο που έγραψε ο Πιέρ Μπουλ το 1963 έμελλε να μετατραπεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες επιστημονικής φαντασίας στην 7η τέχνη. Το δυστοπικό μέλλον όπου οι πίθηκοι έχουν πάρει την εξουσία από τους άπληστους ανθρώπους επιστρέφει στην οθόνη με τον «Πλανήτη των Πιθήκων: Η Αυγή» και τον Άντι Σέρκις να ερμηνεύει ξανά τον Καίσαρα, τον φιλόδοξο ηγέτη των πρωτευόντων θηλαστικών. Στη δεύτερη ταινία της κινηματογραφικής αναγέννησης του sci fi μύθου οι γενετικά εξελιγμένοι πίθηκοι έχουν πλέον επικρατήσει στον πλανήτη την ίδια στιγμή που η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί από ένα θανατηφόρο ιό^ μια μικρή ομάδα ανθρώπων όμως επιζεί και συγκρούεται τελικά με τον πανίσχυρο στρατό των πιθήκων. Ο 48χρονος Ματ Ριβς («Cloverfield») κρατά πλέον τα σκηνοθετικά ηνία του «Πλανήτη των Πιθήκων» και μας υπόσχεται μια μάχη θηλαστικών επικών διαστάσεων.

Δείτε παρακάτω το τρίλεπτο υποτιτλισμένο βίντεο που εξηγεί πώς η Weta Digital χρησιμοποίησε τα πλέον εξελιγμένα οπτικά εφέ στα γυρίσματα της φαντασμαγορικής sci-fi περιπέτειας «Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή», η οποία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Ιουλίου.


Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή αποκλειστικό... by athinorama

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.