Μισέλ Γουίλιαμς - «S» for sexy

Από την αγροτική Μοντάνα και το τηλεοπτικό «Dawson's Creek», η όμορφη Μισέλ κέρδισε τη μεγάλη οθόνη μ' ένα μικρό ρόλο....

Μισέλ Γουίλιαμς - «S» for sexy

Από την αγροτική Μοντάνα και το τηλεοπτικό «Dawson's Creek», η όμορφη Μισέλ κέρδισε τη μεγάλη οθόνη μ' ένα μικρό ρόλο. Η Έμιλι του «Station Agent» την έσπρωξε σε μια σειρά ανεξάρτητων ταινιών μέχρι το 2005 που αποδείχτηκε η χρονιά της. «Το Μυστικό του Brokeback Mountain» της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Χιθ Λέτζερ ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης τους Ματίλντα Ρόουζ. Η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο ευτυχής, καθώς το ζευγάρι χώρισε στα τέλη του 2007, τρεις μήνες πριν ο Λέτζερ βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του. Εκείνη είχε, εντωμεταξύ, συνεργαστεί με τον Μάικ Λι στο θέατρο, είχε πρωταγωνιστήσει στο «I'm not There» και είχε έτοιμη την «Αποπλάνηση», το ερωτικό θρίλερ του Μαρσέλ Λανγκενέγκερ. Ως μυστηριώδης, σέξι «S» μπαίνει ανάμεσα στους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Χιου Τζάκμαν, παίρνει πάνω της το ενδιαφέρον κομμάτι του φιλμ και αφήνει υποσχέσεις για πιο προκλητικούς και femme fatale ρόλους στο μέλλον. Στο τελευταίο Φεστιβάλ Κανών ήταν εκεί με το «Synecdoche, New York» του Τσάρλι Κάουφμαν και το road movie «Wendy and Lucy», αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα του «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορσέζε και είναι μόλις 28 ετών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.