Η ακαδημία Plakas Kiddie Academy συμμετέχει στην 72η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο εικαστικό εργαστήριο για παιδιά και προσκαλώντας τους μικρούς μας φίλους σε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεμάτο χρώμα, φαντασία και έμπνευση από τη φύση.
Το εργαστήριο με τίτλο: "Πάτα, σφράγισε και άνθισε: με τη σφραγίδα της φύσης σε ρυθμό Henri Matisse και Vincent van Gogh" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο Άλσος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 72ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Η δράση είναι εμπνευσμένη από το έργο των Henri Matisse και Vincent van Gogh, με κεντρική θεματική τα λουλούδια και τις ανθοσυνθέσεις. Με αφετηρία τη θεματική "βάζα με λουλούδια", οι μικροί συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης χρησιμοποιώντας φυσικές και αυτοσχέδιες σφραγίδες. Θα εξοικειωθούν με βασικά στοιχεία της εικαστικής γλώσσας, όπως το χρώμα, η σύνθεση και η μορφή.
Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση της δημιουργικής έκφρασης των παιδιών και η εξοικείωσή τους με βασικές αρχές της εικαστικής τέχνης μέσα από μια βιωματική και παιγνιώδη διαδικασία.
Πώς θα λειτουργήσει το εργαστήριο
Η δράση έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Το εργαστήριο θα λειτουργήσει από 11:00 έως 13:00, με συνεχή ροή συμμετεχόντων και εναλλαγή των παιδιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλούς μικρούς επισκέπτες να λάβουν μέρος.
Η ομάδα του Plakas Kiddie Academy θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια — από την παροχή όλων των απαραίτητων υλικών έως την καθοδήγηση από εξειδικευμένο προσωπικό — προσφέροντας μια ποιοτική και ευχάριστη εμπειρία δημιουργίας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες της έκθεσης.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

