Τα βρέφη έχουν το θέατρό τους

Χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος αυτό το είδος και φέτος τρεις ομάδες διεκδικούν την προσοχή μας.

Τα βρέφη έχουν το θέατρό τους

Χρόνο με το χρόνο κερδίζει έδαφος αυτό το είδος και φέτος τρεις ομάδες διεκδικούν την προσοχή μας. Στο Studio Μαυρομιχάλη η ομάδα Artika ανεβάζει για πέμπτη χρονιά το «Καληνύχτα μέρα», ενώ προτείνει και μια δεύτερη παραγωγή, το «Κάτι σαν κήπος» – και τα δύο σε σκηνοθεσία Μαριλένας Τριανταφυλλίδου και Κατερίνας Αλεξάκη. Στο Πόρτα, πάλι, το Μικρό Θέατρο Αγρινίου και ο Αιμίλιος Αλεξανδρής με το «Έξω πάνω μέσα κάτω» προτρέπουν τα πιτσιρίκια να κάνουν πράγματα πιο «μεγάλα», ενώ η ομάδα Anomati συνεχίζει δυναμικά για τρίτη χρονιά, στο Άβατον, το «Θα βγω από τ’ αυγό».

Περισσότερες πληροφορίες

Θα βγω από τ’ αυγό

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 45 '

Βασισμένο στο παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμμένου, βρέφη 4-18 μηνών θα ταξιδέψουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, ενός νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του φτερουγίσματα εξερεύνησης.

Έξω Πάνω Μέσα Κάτω

  • Performance
  • Διάρκεια: 35 '

Ο Αιμίλιος Αλεξανδρής ως ένας μαγικός φίλος καλεί τα μωρά από 8 μηνών και τα νήπια έως 4 ετών να ανακαλύψουν τη χαρά τού να μαθαίνεις

Καληνύχτα μέρα

  • Σκηνική Σύνθεση
  • Διάρκεια: 40 '

Η παράσταση για παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (1-4 ετών) είναι ένα ταξίδι στην ποιητική πλευρά της καθημερινότητας

Κάτι σαν κήπος

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 45 '

Ένας κήπος γεμάτος χορό και ζωντανή μουσική, όπου γίνονται πολλές μεταμορφώσεις, ζωντανεύει για παιδιά ηλικίας 1-5 ετών.

Studio Mαυρομιχάλη

Μαυρομιχάλη 134

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.