Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά


Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα γεμίσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων με παραμύθια και πολύ παιχνίδι αυτή την Κυριακή 23/11 (10 πμ-2 μμ)

Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στα παιδιά


Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα γεμίσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων με παραμύθια και πολύ παιχνίδι αυτή την Κυριακή 23/11 (10 πμ-2 μμ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού διοργανώνει μια γιορτή για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2, Στ. Λαρίσης). Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τα μικρά σας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παιχνίδια με τους εθελοντές και παραμύθια από τους συγγραφείς Χριστίνα Φραγκεσκάκη και Αλεξάνδρα Μητσιάλη. Παράλληλα στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα το παιχνίδι και την παιδαγωγική του σημασία, καθώς και τα ψηφιακά παιχνίδια («Παίζοντας δημιουργικά ψηφιακά παιχνίδια με τα παιδιά μας» στις 10.30 μμ, «Η παιδαγωγική σημασία του παιχνιδιού» 11.30 μμ και «Παίζουμε;» στις 12.30 μμ). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.