Αφού πέρασε μια βόλτα από το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού, βρέθηκε στο νότιο Λονδίνο για να βάλει στο πιάτο της λίγη ακόμη media-κή θεωρία και, μετά από ένα περίεργο time lapse που ακόμη δεν το έχει καλοκαταλάβει, προσγειώθηκε στο αθηνόραμα και ανέλαβε να βολιδοσκοπεί τις επικοινωνιακές/ ψυχονεβαστικές διαστάσεις της κουζίνας. Πάνε αρκετά χρόνια που τρώει επαγγελματικά, σουλατσάροντας ανάμεσα σε κλασικές, ανανεωτικές, διαβόητες και ήσυχες μαγειρικές, και που εξηγεί, στωικά, σε όποιον απευθύνει την ερώτηση, ότι δεν είναι η πιο ευχάριστη δουλειά στον κόσμο. Καμιά φορά πάντως, μπροστά σε κάτι πετυχημένα γευσι-τζαμαρίσματα και κάτι πιάτα που ζωγραφίζουν εικόνες σαν να ’τανε βρώσιμα χαϊκού, χαμογελάει μόνη της και σκέφτεται, στιγμιαία, ότι μπορεί και να’ ναι. Αν εξαιρέσεις εκείνα τα deadlines.
Θέμα | 15-09-2018
Πίσω στην πόλη τα λέμε με τους φίλους πίνοντας ψαγμένο κρασί, σε μαγαζιά ευέλικτα, που προσφέρουν πολλά σενάρια οινογαστρικών απολαύσεων.
Δοκιμάσαμε | 14-09-2018
Τρίτη έδρα για ένα σύγχρονο σενάριο θαλασσινής ουζο-τσιπουροκατάνυξης με ποικιλία πιάτων, κλασικών και λίγο πιο ασυνήθιστων, και γλυκές τιμές.
Έρχεται | 05-09-2018
O εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ επιμελείται το νέο μενού ενός δημοφιλούς στεκιού του Χαλανδρίου ποτίζοντας το comfort food με μοντέρνες τεχνικές.
Δοκιμάσαμε | 03-09-2018
Αραδιάζει στεριανά και θαλασσινά μεζεδάκια, κλασικά και πιο πρωτότυπα, κάτω από το πλατάνι-σήμα κατατεθέν της Αγίας Ζώνης, ξαναζωντανεύοντας ένα σημείο όπου οι Κυψελιώτες έδιναν παραδοσιακά τα ραντεβού τους.
Δοκιμάσαμε | 29-08-2018
Σε ένα όμορφο αστικό ξέφωτο στο Κολωνάκι ένα μικρό καφε-εστιατόριο στήνει τα τραπέζια του κάτω από τις μουριές και δίνει το δικό του ορισμό του all-day.
| 27-08-2018
Στο πεντάστερο boutique ξενοδοχείο της Ίου ο Αύγουστος κλείνει με ένα μενού-ταξίδι στο Αιγαίο με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ.
Event | 27-08-2018
Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.
Νέα | 23-08-2018
Ο εξαιρετικά δημιουργικός σεφ που έφερε στην Αθήνα την σύγχρονη ιταλική κουζίνα μας άφησε τα ξημερώματα.
Θέμα | 20-08-2018
Βάζουμε σπέσιαλ γυαλιά για να ρεμβάσουμε τη διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι! Εστιατόρια με bella vista – ό,τι πρέπει για γευστικό χάζι– και προτάσεις για κάθε διάθεση.
Guest chef | 17-08-2018
Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει στο εστιατόριο του «Canaves Oia Suites» ένα μενού με γαλλικές βάσεις, εμπνευσμένο (και) από τα υλικά και τις γεύσεις του νησιού.
Event | 16-08-2018
Τα κρασοβάρελα κι οι γάστρες στη θέση τους και τα όργανα καθ' οδόν: στην ιστορική ταβέρνα της Πλατείας Θεάτρου θα βρεθούν δεκάδες μουσικοί που έχουν περάσει από εκεί.
Check it out | 12-08-2018
Τα έχει (και) αυτά η καλοκαιρινή Αθήνα: παρεΐστικοι μεζέδες κάτω από μια μουριά, δίπλα σε ένα αιωνόβιο πλατάνι και σε μια off-broadway αυλή.
Θέμα | 09-08-2018
Τα τελευταία χρόνια το καλοκαιρινό προφίλ της πρωτεύουσας έχει αλλάξει, αφού το downtown παραμένει ζωντανό ακόμη και την αποκαλούμενη «εβδομάδα της μεγάλης φυγής».
Θέμα | 08-08-2018
Άλλος για Τήνο τράβηξε κι άλλος για Σαντορίνη. Με το καλοκαίρι στο ζενίθ του, μετράμε τα ονόματα της γευστικής σκηνής της πρωτεύουσας που καρφώνουν φέτος το σημαιάκι τους στον χάρτη των διακοπών.
Ρεπορτάζ | 08-08-2018
Το Abav 2 είναι το νέο concept φιλοξενίας του εμβληματικού ξενοδοχείου «Rodos Palace».
Άφιξη | 04-08-2018
Μοντέρνοι μεζέδες και παλιά δαντέλα σε μια γειτονιά που χτίζει τα τελευταία χρόνια τη δική της παρεΐστικη κουλτούρα.
Άφιξη | 03-08-2018
To λιλιπούτειο «Dickie Dee» φτιάχνει artisanal μαλακό παγωτό. Κι είναι τόσο χαριτωμένο, που δεν θέλεις να φύγεις.
Δοκιμάσαμε | 01-08-2018
Είναι τόσο συνδεδεμένος με τη δημιουργική ψαροφαγία ο Λευτέρης Λαζάρου που δύσκολα θα περίμενε κανείς να παρουσιάσει ένα concept αμιγώς κρεατένιο. Κι όμως.
Άφιξη | 31-07-2018
Κλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova στα ηχεία.