Wokshop

Τα πάντα για την Ασιατική κουζίνα

Περνώντας το κατώφλι των καταστημάτων Wok Shop θα βρεις περισσότερα από 2.000 προϊόντα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα brands του κόσμου. Θα δοκιμάσεις νέες γεύσεις και υλικά, θα μάθεις τα πάντα για την Ασιατική κουζίνα και θα βρείς αυτό που χρειάζεσαι με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικύ μας. Θα μοιραστούμε μαζί σου ιδέες για τη χρήση των προϊόντων, tips και stories για την προέλευση τους. Σε περιμένουμε!

Προϊόντα, γεύσεις, σκεύη, tips, συνταγές από όλη την Ασία…Όλα συναντώνται στο Wok Shop. Σάλτσες από κάθε γωνιά της Ασίας για να φτιάχνεις stir-fries, dressings, dips και μαρινάδες για ψάρι και κρέας. Noodles κάθε τύπου, soba, ramen, udon, shirataki, ρυζιού, γλυκοπατάτας, λαχανικών, φασολιού και η λίστα συνεχίζεται. Sushi rice, basmati, jasmine, glutinous, red cargo. Λαχανικά και εξωτικά φρούτα. Τα πάντα για το sushi. Προτάσεις σε dim sum και pastry για κάθε χρήση. Γλυκά, παγωτά, snacks, γεύματα στιγμής και μπαχαρικά. Η μεγαλύτερη ποικιλία σε sake και μπύρες από όλη την Ασία. 

Γίνε ο σεφ στην κουζίνα σου, κλείσε ένα μάθημα μαγειρικής μαζί μας Αγόρασε το δικό σου Hands on μάθημα μαγειρικής στις κουζίνες των καταστημάτων μας και μάθε τα πάντα από τους σεφ μας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις τις συνταγές που θες και να προγραμματίσεις το μάθημα σου. 

Ο χάρτης

Wokshop

Αθήνα - Κέντρο

Σκούφου 2-4, πλ.Συντάγματος

Τηλ. 2155003849


Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Τατοϊου 73 & Χαρ. Τρικούπη, Kηφισιά

Τηλ. 2106206008


Κεντρικά και Νότια Προάστια - Γλυφάδα

Λεωφ. Ποσειδώνος & Δούσμανη 5, Γλυφάδα

Τηλ. 2155003838


Χώροι