"Buba Bistrot Exotique"

Μια εξωτική όαση στην Κηφισιά.

Buba Bistrot Exotique © Λεωνίδας Τούμπανος

Από την πρόσοψη του "Buba Bistro Exotique", που στεγάζεται στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο του Μπενάκειου βρεφονηπιακού σταθμού, ήδη αρχίζεις να νιώθεις τα εξωτικά vibes. Περνώντας όμως στον δροσερό κήπο, νιώθεις ότι έχεις μεταφερθεί από την Κηφισιά απευθείας σε κάποια υπαίθρια αγορά της Μπανγκόκ ή του Aνόι.

Καλαμωτές, φυτά, ατμοσφαιρικά φανάρια, εξαντρίκ γιρλάντες και κάθε λογής ασιατικά memorabilia σχηματίζουν παρέα με φευγάτες μουσικές και αρωματικά, μπαχαρένια κοκτέιλ μια μικρή εξωτική όαση. Το σκηνικό συμπληρώνουν ιδανικά ένα κοσμοπολίτικο ασιατικό πανόραμα γεύσεων, με τα καλύτερα της Ταϊλάνδης, όπως αυθεντικό phad Thai, Pad see ew και άλλα noodles, αρωματικά Thai curries και signature σούπες, όπως η Tom Yam Kung του Βιετνάμ, bun cha, καραμελωμένα χοιρινά μπιφτεκάκια με noodles, αλλά και τη διάσημη τραγανή πάπια Πεκίνου.

Tip: Από το μενού δεν λείπουν οι vegan γεύσεις, το khao soi, χειροποίητο κάρι με μανιτάρια shiitake, τα issan style μανιτάρια στο wok με vermicelli rice noodles ή τα veggie Vietnamese rolls με παπάγια, λαχανικά και noodles.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα