"Colonial": Φύση και αίγλη σε έναν ξεχωριστό χώρο

Tο μοναδικό εστιατόριο μέσα σε golf court σε ολόκληρη την πρωτεύουσα θα το βρείτε στη Γλυφάδα, εκεί όπου το "Colonial" μάς καλωσορίζει σε μια καταπράσινη όαση, ιδανική για θερινή ραστώνη.

Colonial

Tο μοναδικό εστιατόριο μέσα σε golf court σε ολόκληρη την πρωτεύουσα θα το βρείτε στη Γλυφάδα, εκεί όπου το "Colonial" μάς καλωσορίζει σε μια καταπράσινη όαση, ιδανική για θερινή ραστώνη. Η προνομιακή τοποθεσία ανεβαίνει επίπεδο χάρη στην προσεγμένη αισθητική και την εκλεκτική αύρα, προτού το ενδιαφέρον κερδίσει η δουλειά που γίνεται στην κουζίνα. Οι πόρτες, για golfers και μη, ανοίγουν από το πρωί με καφέ και brunch, προτού οι γαλανόλευκες γεύσεις έρθουν στο προσκήνιο.

Colonial

Προσωποποίηση της αυθεντικής φιλοξενίας, ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, σε συνεργασία με τον σεφ Χρυσόστομο Κοντοκώστα, αποδίδει την ελληνική κουζίνα στην πιο εκλεπτυσμένη της μορφή, με χαρακτηριστική δεξιοτεχνία. Από το μενού δεν λείπουν πιάτα-διαμάντια, όπως το ραβιόλι γεμιστό με ανθότυρο, σάλτσα ντομάτας και βασιλικό και το φιλέτο λαβράκι με κρέμα από κολοκυθάκια, αρωματικό ρύζι και σάλτσα θαλασσινών.

colonial

Tip: H γευστική εμπειρία, όπου η παράδοση και η modernité βαδίζουν με αρμονία, συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα και τη δημιουργική λίστα των κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα