"Ψάρι ψάρι": Στα δίχτυα της απόλαυσης

Σε μια πανέμορφη βεράντα, της οποίας το ανάλαφρο στιλ ξυπνά μέσα μας μια γνώριμη αίσθηση ανυπομονησίας για τις καλοκαιρινές διακοπές, η θαλασσινή ταβέρνα του Κώστα Ρωμανάκη φέρνει το νησί… στην Αγία Παρασκευή.

Ψάρι ψάρι © Λεωνίδας Τούμπανος

Σε μια πανέμορφη βεράντα, της οποίας το ανάλαφρο στιλ ξυπνά μέσα μας μια γνώριμη αίσθηση ανυπομονησίας για τις καλοκαιρινές διακοπές, η θαλασσινή ταβέρνα του Κώστα Ρωμανάκη φέρνει το νησί… στην Αγία Παρασκευή. Πάντοτε με οδηγό την ποιοτική πρώτη ύλη και δίνοντας έμφαση στις οικείες νησιώτικες γεύσεις, το "Ψάρι Ψάρι" ισορροπεί την παράδοση με την ευρηματικότητα, σε ιδιαίτερες εκδοχές προσιτής ψαροφαγίας. Μια μεγάλη ποικιλία σε μικρά και μεγάλα φρέσκα ψάρια, όστρακα, καλαμάρια, χταπόδια και πολλά ακόμη σας περιμένουν για να σαλπάρετε προς όποιο νησί επιθυμεί ο ουρανίσκος σας. Η μαγειρική προσέγγιση είναι μινιμαλιστική, σαν κυκλαδίτικο τοπίο.

Ψάρι ψάρι
© Λεωνίδας Τούμπανος

Δυνατά highlights, όπως το ασυναγώνιστο λαβράκι σχάρας, αλλά και πιο comfort επιλογές, όπως η αυθεντική αστακομακαρονάδα, καθώς και το μαύρο ριζότο με σουπιά και φρέσκα μυρωδικά, φέρνουν στο προσκήνιο την αγάπη του εστιατορίου για τη θάλασσα, με τα εκλεκτά υλικά να σφραγίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αξίζει να τσεκάρετε την ψαριέρα του μαγαζιού για να επιλέξετε κάτι ολόφρεσκο και σπαρταριστό που θα φτάσει στο πιάτο σας ψημένο και καρυκευμένο, ακριβώς όπως πρέπει. Φυσικά, από το τραπέζι σας δεν θα λείψουν ωραία αποστάγματα αλλά και μια αναπάντεχα δυνατή λίστα κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα.

Ψάρι ψάρι
© Λεωνίδας Τούμπανος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα