afieroma

Γεύση open air

Γευστική εξωστρέφεια

Λεύκες

Λεύκες

Ολοζώντανος κήπος και γεύσεις με άποψη

Συναρπαστική αυλή, πραγματικός μίνι... δρυμός και μια κουζίνα που πειραματίζεται αδιάκοπα, με διαχρονικό παρονομαστή την πληθωρική νοστιμιά.

Οι «Λεύκες» μπήκαν στο 21ο έτος της λειτουργία τους με ένα θαυμάσιο re-styling: απίθανα συλλεκτικά vintage αντικείμενα, φωτεινό μπεζ στους τοίχους, ντιζαϊνάτες καρέκλες. Ήπια ανανέωση και στην κουζίνα με επικεφαλής τον Τάσο Ντούμα και τον ικανότατο Ρόμπερτ Σερβάτκα, που βγάζει πλέον πιάτα σε mama’s & casual ύφος, όπως χοιρινό με τρίμα πανσέτας και φέτας, γλιστρίδα, πουρέ κολοκύθας και παντζαριού, σουβλάκια σολομού με ανανά πάνω σε κους-κους Θεσσαλονίκης με πετιμέζι και σελινόριζα αλλά και σπαλομπριζόλα Σερρών με πουρέ από μανιτάρια και πατάτα ή κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι και από πάνω κεφτεδάκια με λεμονάτη σάλτσα και φιλέ αμύγδαλα. Βεβαίως, τώρα το καλοκαίρι η καταπράσινη πετρόστρωτη αυλή μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα ξύλινα τραπεζοκαθίσματα και τα αγροτικά εργαλεία του χθες να μην αφήνουν το μάτι να πλήξει ούτε στιγμή.

TIP: Πολλά κοκτέιλ στο μπαρ, κλασικά αλλά και με ελληνική σημαία, όπως τσιπουρίτο, μαστίχα με χυμό μήλου και γιαούρτι με Amaretto, αλλά και γύρω στις 50 ετικέτες κρασί.

Λεύκες Πυθαγόρα 1 & Λεωφ. Γαλατσίου 100, Γαλάτσι , τηλ. 2102924458

Αφετηρία:
Προορισμός: