afieroma

Γεύση open air

Γευστική εξωστρέφεια

Thea Terrace

Thea Terrace

Η πιο ωραία θέα στην Αθήνα

Το μοντέρνο και χαλαρό all day roof bar του «Central Hotel» στην Πλάκα φτιάχνει ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό καθημερινών μίνι αποδράσεων μέσα στο πολύβουο αθηναϊκό καλοκαίρι, με μαγική θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την πόλη και με έναν τρόπο που δεν την έχετε δει ποτέ.

Στρατηγικά τοποθετημένο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου «Central», σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα­, χαρίζει ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και στο Ερέχθειο, με τα Αναφιώτικα σαν καρτ ποστάλ στα πόδια του ιερού βράχου. Ο θόρυβος και η κίνηση εξαφανίζονται και τα μόνα που μένουν είναι η δροσιά, η νωχελική αίσθηση που προσφέρουν οι άνετοι καναπέδες και οι ωραίες πολυθρόνες και το κοσμοπολίτικο σκηνικό, για έναν καφέ, ένα ποτό και παγωμένα κοκτέιλ­. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 15 ετικέτες κρασιού, 6 από τις οποίες προσφέρονται με το ποτήρι, και ακόμη ουζάκι ή μπίρα με χειροποίητα μεζεδάκια (εξαιρετική η προσφορά που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί με ποικιλία τυριών και αλλαντικών με € 27 για 4 άτομα). Ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 π.μ., είναι το τέλειο σημείο για ένα break από τα ψώνια, ένα ποτό μετά το σινεμά ή ως αυτόνομη έξοδος, έτσι για μια απόδραση από το καυτό κέντρο, ενώ μετράτε ημέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές.

TIP: Εξαιρετική η προσφορά που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι κρασί, λευκό ή κόκκινο, και ποικιλία τυριών και αλλαντικών (€ 27 για 4 άτομα).

Thea Terrace «Central Hotel», Απόλλωνος 21, Σύνταγμα , τηλ. 2103234357-9 , www.centralhotel.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: