afieroma

Γεύση open air

Γευστική εξωστρέφεια

Poseidon Hotel

Poseidon Hotel

Με θέα στον ουρανό

Η μαγική θέα σε ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό από το «Sky Βar 360ο by the pool» στον 8ο όροφο του «Poseidon Hotel» φτιάχνει το τέλειο καλοκαιρινό σκηνικό για καθημερινές αποδράσεις με βουτιές, χαλάρωση και παγωμένα κοκτέιλ.

Κολύμπι και ηλιοθεραπεία γύρω από την πισίνα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, με καφέ, σνακ, ζυμαρικά, μπέργκερ, πίτσα και λοιπά­ αγαπημένα. και στη συνέχεια χαλάρωση στο pool bar, απένταντι σε ένα συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα με τη φωτισμένη Ποσειδώνος στο βάθος, μέχρι τις 2 τα χαράματα. Τα κοκτέιλ φτιάχνουν το δικό τους δυνατό πόλο έλξης: signature, όπως το Poseidon Sky Fall με τζιν, λικέρ από λίτσι, ροδάνικο και χυμό κράνμπερι ή το Blobism με μαστίχα, φρέσκο λεμόνι και μέντα αλλά και όλα τα κλασικά. Λίγο ψηλότερα από το επίπεδο της πισίνας, το σχεδόν πριβέ ντεκ με μοναδικό σύνορο τον ουρανό σάς περιμένει για ηλιοθεραπεία το πρωί και ατελείωτη ρομαντζάδα το βράδυ. Αν η θάλασσα σας κάνει κλικ, η οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου με beach bar και το εστιατόριο «The Tavern» (με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα) βρίσκεται στα πόδια σας.

TIP: Το εξαιρετικό πρωινό με 80 εδέσματα που εναλλάσσονται καθημερινά με μόλις € 10 είναι ακόμη ένας λόγος για να βρεθείτε στο «Poseidon Hotel» με φόντο τη θάλασσα.

Poseidon Hotel Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο , τηλ. 2109872000 , www.poseidonhotel.com.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: