afieroma

Γεύση open air

Γευστική εξωστρέφεια

Αgora Select

Αgora Select

Κομψό σκηνικό, αξιόπιστη κουζίνα

Το κομψό all day cafe-restaurant απέναντι από το «Hilton» προσφέρει ανάσες δροσιάς με την καταπράσινη αυλή του και κάνει τη διαφορά με μαγειρευτό σπιτικό φαγητό και value for money τιμές.

Στη δεύτερη δεκαετία της λειτουργίας του, το «Agora Select» έκανε πέρυσι την ανατροπή, προσθέτοντας στο μεγάλο σταθερό κατάλογό του μια σειρά από παραδοσιακά μαγειρευτά ημέρας. Κίνηση καλοδεχούμενη, αφού έχεις την πολυτέλεια να τα απολαμβάνεις σε άκρως ευχάριστο περιβάλλον – δροσερή αυλή, μεγάλη και κομψή σάλα με παλιές διαφημίσεις και ορθάνοιχτες τζαμαρίες με φόντο το πράσινο.

Δίπλα στο μοσχαράκι στιφάδο, το αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, τα φρέσκα ψαρικά, το σπανακόρυζο, τις λεμονάτες σουπιές προστέθηκε το μπιφτέκι από Black Angus και λάδι λευκής τρούφας και το εντυπωσιακό T-bone steak Fiorentina για δύο άτομα, που σερβίρεται σε μαντέμι και σβήνεται με ουίσκι μπροστά στον πελάτη. Ανοιχτό από τις 10 το πρωί για καφέ και πρωινό με peak τις βραδινές ώρες (μετά τις 8), οπότε και ο καφές παραχωρεί τη θέση του στην κουζίνα. Προσεγμένη wine list, με αρκετές προτάσεις σε ποτήρι και πολύ καλές τιμές.

TIP: Με τόσο καλές τιμές –ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο, γλυκό και μισό μπουκάλι κρασί γύρω στα € 22– είναι σκόπιμο να κάνετε κράτηση προτού περάσετε τις πόρτες του.

Αgora Select Χατζηγιάννη Μέξη 8 & Κ. Βεντούρη 9, Ιλίσια , τηλ. 2107252252

Αφετηρία:
Προορισμός: