"Το Υποβρύχιο Bubble Show": Ένα μοναδικό μείγμα θεάτρου, ακροβατικών και μαγείας

Το Υποβρύχιο Bubble Show

Tο μεγαλύτερο σόου σαπουνόφουσκας έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, από 25 έως 30 Δεκεμβρίου. "Το Υποβρύχιο Bubble Show", που σκηνοθετεί ο έμπειρος Ιταλός θεατρικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και καλλιτέχνης φυσαλίδων Enrico Pezzoli με τη συνεργασία του καλλιτέχνη φυσαλίδων Dace Pecolli, υπόσχεται την πιο μαγική, διαδραστική εμπειρία γεμάτη ακροβατικά, τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ και βέβαια... φυσαλίδες. Το κοινό θα απολαύσει μια ιστορία βασισμένη στη σύγχρονη καθημερινή ζωή: γεμάτη δουλειές, υποχρεώσεις, άγχος, τηλεφωνήματα και συσκευές που μας κάνουν να χάνουμε τη σύνδεσή μας με την πραγματικότητα.

Το Υποβρύχιο Bubble Show

Με πρωταγωνιστή τον κύριο Β. που βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος μέσα σε μια γυάλα, παρακολουθούμε ένα αναπάντεχο αλλά πολύχρωμο ταξίδι σε έναν υποβρύχιο κόσμο, μέσα στον οποίο ο κύριος Β. καταφέρνει να χαρεί επιτέλους τη ζωή του, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και φόβο. Μέσα από αναφορές σε κλασικά έργα, όπως ο "Πινόκιο", η "Μικρή Γοργόνα", η "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", η "Πεντάμορφη και το Τέρας" και το "Χρυσό Ψάρι" (χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε και τον "Πίτερ Παν")", Το Υποβρύχιο Bubble Show" είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.
 

Το Υποβρύχιο Bubble Show

bubble show

"Μια μέρα με πολύ άγχος, τηλεφωνήματα, συσκέψεις και προβλήματα στη δουλειά, ο κύριος Β. βρίσκει, ως δια μαγείας μέσα στη βαλίτσα του, μια γυάλα. Ενώ κοιτάζει έκπληκτος μέσα στη γυάλα, σαν να κοιτάζει μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα ενός μάγου, μεταφέρεται ξαφνικά σε έναν πολύχρωμο και χαρούμενο υποβρύχιο κόσμο. Καθώς συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό το χαρούμενο μονοπάτι, ανακαλύπτει ξανά ότι μπορεί να χαμογελάσει και να απολαύσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και φόβο και, στο τέλος του ταξιδιού του, βρίσκει τον εαυτό του μεταμορφωμένο σε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο πλάσμα".

Το μοναδικό μείγμα θεάτρου, παντομίμας, χορού, ακροβατικών  και μαγείας, μαζί με την ακαταμάχητη ομορφιά των φυσαλίδων, κάνουν "Το υποβρύχιο Bubble Show” μια μοναδική εμπειρία για κάθε θεατή. Το show επενδύθηκε μουσικά από τον Valdis Zilvers (τον διασημότερο Λετονό συνθέτη θεατρικής μουσικής), ενώ τα κοστούμια σχεδιάστηκαν ειδικά, από την E. Patmalniece (δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας και κύρια ενδυματολόγος της Εθνικής Όπερας της Λετονίας). Το καλλιτεχνικό μακιγιάζ που δημιούργησε η Marita Gaidele, απογειώνει το θέαμα και μας εισάγει σε έναν φαντασμαγορικό κόσμο.

bubble show

Εμπνευσμένο από τον διάσημο καναδικό θίασο "Cirque du Soleil", το σόου είναι γεμάτο με σκηνικά εφέ, με τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ, κανόνια χιονιού, ανεμοστρόβιλους από σαπουνόφουσκες, παραμυθένια ομίχλη, γιγαντιαίους δακτυλίους καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το show είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους, και χάρη στην υψηλή διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, το εντυπωσιακό θέαμα και το υψηλό επίπεδο των ερμηνειών, θα κάνουν τους ενήλικες να ονειρευτούν και τα παιδιά να χαμογελάσουν.

bubble show

Το "Υποβρύχιο Bubble Show" σκηνοθετεί ο Ιταλός θεατρικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και καλλιτέχνης φυσαλίδων Enrico Pezzoli - ένας από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες σαπουνόφουσκας στον κόσμο που έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης για πολλές διεθνείς διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Sochi το 2014 - με τη συνεργασία του καλλιτέχνη φυσαλίδων Dace Pecoli (επίσης ειδικός σε αυτόν τον τομέα, καθώς εργάζονται ως ομάδα από το 1998).

bubble show

Το "Υποβρύχιο Bubble Show" είναι το πρώτο show με σαπουνόφουσκες που δίνει νέα διάσταση στην τέχνη των φυσαλίδων, οδηγώντας την σε ένα αξεπέραστο επίπεδο, καθιστώντας το ένα από τα πιο συναρπαστικά shows που θα παρακολουθήσει ποτέ το κοινό.

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο. Προπώληση: 2118005141, more.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/05/2024

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.

"Farewell / Εν τόπω χλοερώ": Η ομάδα του "Nostalgia generation" ξαναχτυπά

Σε συνέχεια της περσινής sold-out παράστασης, οι Ντουθ φέρνουν το δεύτερο μέρος ενός ζωντανού sitcom που μιλά για τις ανεξάντλητες πιθανότητες και τις χαμένες ευκαιρίες των millennials.