Ένα αλλιώτικο "Πάρτυ Γενεθλίων" έρχεται στο Major Seven για λίγες παραστάσεις

Ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει τον θεατρικό λόγο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά, αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού.

Πάρτυ Γενεθλίων

Η Σαλίνα Γαβαλά παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση "Πάρτι γενεθλίων", για ακόμη μία χρονιά, στον καινούργιο χώρο Major Seven στο Μεταξουργείο, τις Τετάρτες 6, 13 και 20 Δεκεμβρίου καθώς και ανήμερα Χριστουγέννων (Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου) και Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 1η Ιανουαρίου).

Το "Πάρτι γενεθλίων" είναι ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει τον θεατρικό λόγο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού. Με τη συνοδεία πιάνου και κοντραμπάσου, παρασύρει το κοινό σε ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι ανάτασης της ψυχής. Η παράσταση είναι ένα μείγμα θεάτρου, μουσικής και ποίησης, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται και ολογράμματα.

Πάρτυ Γενεθλίων

Λίγα λόγια για το έργο

Η ηρωίδα περνάει την ημέρα των γενεθλίων της μόνη στο σπίτι της. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και "συνομιλεί" με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να την "επισκέπτονται" πρόσωπα της ζωής της από το παρελθόν καθώς και "ρόλοι" από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη όμως "επίσκεψη" είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού. Μία επίσκεψη που τη βοηθά να γράψει την ιστορία της από την αρχή κοιτάζοντας τη ζωή με μια πιο θετική ματιά.

Πάρτυ Γενεθλίων

Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και "συνομιλεί" με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις. Πρόσωπα της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη "επίσκεψη" είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού.

Με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του "πρώην", ο Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πάρτι γενεθλίων

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 105 '

Η ηρωίδα περνάει την ημέρα των γενεθλίων της μόνη στο σπίτι της. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να την «επισκέπτονται» πρόσωπα της ζωής της από το παρελθόν καθώς και «ρόλοι» από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη όμως «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού. Μία επίσκεψη που τη βοηθά να γράψει την ιστορία της από την αρχή κοιτάζοντας τη ζωή με μια πιο θετική ματιά. Σε ολογράμματα εμφανίζονται: Ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα. Ο Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην». Ο Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ. Η μικρή Ειρήνη στο ρόλο του παιδικού εαυτού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα

Μεταξύ λαογραφίας, τελετουργικού δρωμένου και θεάτρου ντοκουμέντο κινείται η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, εμπνευσμένη από μυστικιστικές και αληθινές ιστορίες γυναικών του θεσσαλικού κάμπου. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
02/05/2024

Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ

Ατμοσφαιρική και ενδιαφέρουσα σκηνική πρόταση του γνωστού έργου του Φασμπίντερ για την ερωτική εξουσία και εξάρτηση μέσα από τη σχέση δύο γυναικών. | Powered by Uber | Powered by Uber

"Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" και μετά τις διακοπές του Πάσχα

Το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος σε δική του μετάφραση στο θέατρο Altera Pars θα συνεχίσει την πορεία του μετά την πασχαλινή ανάπαυλα.

"Ψιλικά": Μία περφόρμανς σε κείμενα Γλυκερίας Μπασδέκη ανεβάζει η ομάδα "Στέρεο νερό"

Μια site-specific performance για την αναζήτηση της ευτυχίας ανεβάζει τον Μάιο η ομάδα της χορογράφου Εύης Σούλη σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο.

"Τα ραδίκια ανάποδα" θα δούμε και μετά το Πάσχα

Λόγω επιτυχίας, ο μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που βρίσκεται στον δέκατο χρόνο του, θα παραταθεί και μετά τις πασχαλινές διακοπές στο θέατρο Αργώ.

Η Αναστασία Παπαστάθη σκηνοθετεί τους "Βρικόλακες"

Το σπουδαίο δράμα του Ίψεν θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στο θέατρο Radar.

"Δον Κιχώτης": Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Θανάση Τσαλταμπάση σε καλοκαιρινή περιοδεία

Έναν πολυμελή θίασο, στον οποίο θα δούμε και τις Νάντια Κοντογεώργη και Παρθένα Χοροζίδου, ενορχηστρώνει ο Γιάννης Μπέζος στη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριού που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το διαχρονικό έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση.